Мъж уби съпругата си заради чат в интернет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:49 / 03.05.2012
4057
Ревнив съпруг уби съпругата си във великотърновския кв. "Колю Фичето". Антон Георгиев отдавна подозирал по-младата от него Зорка, че му изневерява. На 1 срещу 2 май вечерта той я засякъл, че си чати в интернет с непознат мъж. Между двамата избухнал скандал. Внезапно 50-годишният мъж се нахвърлил върху съпругата си и започнал да я налага с юмруци и ритници. След това я стиснал за гърлото и я удушил.

Съседи чули виковете и тропането от дома на Георгиеви и се обадили в полицията. Когато пристигнали в жилището, служителите на реда открили безжизнения труп на Зорка. Малко по-късно убиецът бил задържан в кварталния парк, където излязъл да се разходи. Пред полицаите той дал мъгляви обяснения какво се е случило и това усъмнило униформените, които го арестували. По време на разпита Антон не издържал и направил пълни самопризнания. Вчера убиецът бе оставен в ареста за 72 часа и му е повдигнато обвинение за предумишлено убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин.

Съседи на семейство Георгиеви разказаха, че Зорка работела като съдебен деловодител в Районния съд в Павликени, а съпругът Антон е шофьор във ВиК "Йовковци" във Велико Търново. Двамата имат 25-годишен брак и две момчета на 16 и 22 години. По време на убийството децата не били в апартамента, а при баба си в Павликени. Комшиите определиха Зорка като изключително тиха и примерна съпруга и не вярваха, че е възможно тя дори и да си е помислила да изневери на съпруга си. За разлика от нея Антон бил с доста чепат характер. Обичал да си пийва и тогава ставал агресивен. 

От около седмица съпрузите били в обтегнати отношения и Антон дори бил спрял да ходи на работа. Според съседите вероятно, за да следи жена си дали не му изневерява. Зорка не се оплаквала от мъжа си, но преди месец била подала сигнал по телефона в полицията, че има семейни проблеми.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Съседка на семейството, което пострада при катастрофата с автомоб...
Борисов: В България можеше да се случи същото като в Словакия
Дамите в селското стопанство: Проф. Даниела Ганева
Ето верните отговори на матурата по БЕЛ
Иззеха цистерна като веществено доказателство
Отново земетресение в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).