Модерни дамски дънки – какво ще бъде актуално през тази пролет?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:47 / 13.04.2021
4329
В света са проведени редица проучавания, свързани с любимите вещи на всички дами, онези дрехи, без които те не могат, коя е най-важната част от облеклото им и коя е вечната дреха в женското царство. Еднозначно на всички тези въпроси и във всички тези списъци винаги влизат... дамски дънки! Това не е тайна за никого, но все пак държим да отбележим и тук, че те са една от най-обичаните дрехи за последните десетилетия и промените в тяхната визия са водещ фактор в така наречената urban мода, която всеки ден завладява уличните булеварди и градските пространства.

Дамските дънки безцеремонно навлязоха във всички визии, които ние всеки ден създаваме, което ги превърна в безапелационен лидер в модната индустрия. Доброто им съчетаване с останалите елементи на нашата визия, предоставя възможността да им придадем както спортен характер, така и да ги превърнем в част от нашето официално облекло. Основна грижа за това имат и обувките. Един от онези Топ 10 начина да носите дънки и обувки ще определи как всъщност ще изглеждате днес.

Кои цветове ще бъдат актуални през следващите седмици?

В края на пролетта и началото на лятото все повече се ориентираме към светлите нюанси и това ни кара да посегнем към белите и много светлосините дамски дънки. И през следващите седмици тази тенденция няма да се промени и затова някои от най-добрите световни марки наблягат именно на тези цветове в своите модели.

Също така откриваме, че черният цвят както винаги присъства доста активно и в този клон на модата. Това е така защото черните дамски дънки са предпочитан модел в по-официалните визии на дамите в тяхното ежедневие и доста умело имитират наличието на панталон, което ги превръща в една от най-желаните дрехи, именно защото създават незаменимо удобство през целия ден.

Има обаче и жени, които не са почитатели на светлите тонове, не обичат и черния цвят, а се стремят към нещо по-стандартно и непретенциозно. За тях предлагаме стандартните сини дамски дънки, които със сигурност могат да бъдат съчетани с всичко останало.

На кой модел да заложим?

През предстоящите дни все по-често ще виждаме класическите дънки, които са малко по-широки, отколкото е необходимо около таза и бедрата, а надолу се спускат свободно, без да очертават нито една наша извивка. Този модел беше изключително модерен преди няколко десетилетия, но ето, че днес отново е тук и е един от най-предпочитаните. Чудесно се допълва от наличния колан в кръста, създавайки оптична представа за по-тънка талия – мечтата на всяка жена.

Освен класическите дънки, slim-fit моделът ще продължи да заема основните места в класациите. Истината е, че дамите, които се чувстват комфортно в кожата си, често го избират, за да подчертаят някои малки детайли от техните бедра и така да се почувстват самоуверени и желани. Е, признаваме – получава им се!

Който и модел дамски дънки да изберете, не забравяйте, че той трябва да се вписва перфектно във вашата визия. Спортно, спортно-елегантно или официално облекло – вече е възможно във всяка една от тези сутиации да заложите на дамски дънки, а резултатът да бъде зашеметяващ. В крайна сметка, важно е вие да се чувствате удобно и комфортно през целия ден, а с дамските дънки това е гарантирано!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).