Младо семейство се спусна да помага на възрастна съседка, но постъпи ужасно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:54 / 10.03.2022
4096
29- годишен мъж от село Новосел си "услужил“ с 660 лева.  Парите мъжът изтеглил от банкомат в Шумен на 7 март без знанието на титуляра  на дебитната карта- 91 годишна жена от село Новосел, съобщават от пресцентъра на полицията.

Преди това мъжът и неговата съпруга, съседи на възрастната жена, били в дома й за да помогнат- мъжът да нацепи дърва, а жената да почисти. Възрастната жена обещала да им плати като си получи пенсията. Като си тръгнали установила, че я няма дебитната й  карта.

След два дни съседите  дошли отново да помогнат. Намерила в леглото си дебитната карта след като си отишли. Установила, че от нея била изтеглена сумата от 660 лева. Подаден бил сигнал в полицията. На място бил пратен екип.

При разговор 29-годишният съсед на жената  направил самопризнания. Вчера възстановил част от изтеглената сума- 300 лева. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 249 ал. 1 от НК продължава под ръководството на районната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Положението е наистина смазващо!
Край с евтините картофи
Проф. Рачев: Времето по празниците ще е динамично, трудно ще се п...
Защо се налага да доплащаме за уж безплатните лекарства?
Велики вторник е - ден за поука
Не забравяйте чадърите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).