Млад баща на две деца се обеси в дома си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:35 / 29.10.2021
5333
Млад мъж се обеси в дома си в Козлодуй. Трагедията е станала в късните часове на четвъртък, когато на телефон 112 е подаден сигнал за зловещата находка, на която се натъкнала съпругата на 35-годишния мъж.

Тя открила висящото бездиханно тяло на мъжа си, който е баща на две малки деца, в мазето на блок в Козлодуй. При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. По случая е образувано досъдебно производство. 

Венелин Огнянов е 35-годишният, който сложи край на живота си по особено мъчителен начин. Бездиханното тяло на Ати, както всички го наричат, е било открито от съпругата му Александра. След смъртта си младият мъж оставя две малки момченца без баща.

Местни хора разказват, че Атко е от добро семейство. Той имал голямо сърце, бил е отзивчив и винаги усмихнат. Според тях в основата на решението да се самоубие не стоят дългове, заради които той е бил отчаян, тъй като мъжът водел нормален начин на живот, а съвсем други проблеми, които на този етап остават неясни.

"Отиде си твърде млад, беше невероятен човек, винаги ще те помним!", "Това е ужасно, толкова добър човек! и "Не мога да повярвам, не знам как и защо", пишат близки и приятели на Ати в социалната мрежа фейсбук, която за броени часове почерня от жалейки, съобщава "БулНюз".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).