Медицински център "Афродита" награден за най-добра инвитро клиника в България!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:25 / 18.06.2021
6644
Вчера в зала Витоша на ИЕК  се състоя официалната церемония "Компания на годината“, на която МЦ Афродита - гр. София  бе отличена с приз "Най-добра ин витро клиника“ в България. Журито взе в предвид данните на Фонд Център за Асистирана Репродукция, които сочат, че клиника "Афродита“ е с най-голям процент успеваемост при раждания от инвитро процедури в България – 37,80 % за последните три години.

Наградата беше получена от ръководителя на Ин витро отдела на МЦ Афродита – Д-р Антон Баев. При връчването на наградата той изрази следното:

“Минаха повече от 12 години, когато една група от 5 човека искахме да изпълним тази мечта, а именно да създадем най-добрата клиника за репродуктивна медицина. През целия период, независимо от трудностите, с които сме се срещали – нито един от създателите или новите колеги не сме се отклонили от тази кауза. И ето ни днес след 12 години, отново всички заедно празнуваме, че МЦ Афродита има най-голяма успеваемост при ражданията от ин витро в цяла България. Колеги, искрено Ви благодаря за мотивацията, хъса и професионализма, която показахте през годините.

Убеден съм, че ще продължим да се борим за изпълнението на нашата велика кауза - до 2030 година, ние от МЦ Афродита да включим гр. София сред най-развитите градове по регенеративна медицина в света!“

Изборът за най-добра инвитро клиника се оказва трудност за двойките с репродуктивни проблеми. Много са факторите за избор на инвитро клиника: специалисти, атмосфера и организация, но най-важният фактор е процентът успеваемост на ин витро процедурите на медицинското заведение.

Същата вечер за "Успешен мениджмънт, развитие и устойчивост на медицински център“ беше наградена и директорката и акционер на клиниката – Вили Пеева – Пападопулу. 

Вили Пеева – Пападопулу е европейски призната като експерт по стандартизация и мониторинг на оперативни процедури в здравните заведения.

МЦ "Афродита“ трупа своя опит като лидер в АРТ от 2008г. насам.

МЦ "Афродита“ е най-големият център за регенеративна медицина у нас. Клиниката е в пряко сътрудничество с най-големите генетични лаборатории в света и се счита за еквивалент на качество. Медицинският център е многократно номиниран и награждаван в България и чужбина.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).