Марешки: Мои партньори са били заплашвани заради евтините горива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:43 / 17.05.2016
3777
Президентският пост в никакъв случай не може да бъде цената, която бих платил с живота и здравето ми. Това каза в Сутрешния блок на "България он еър" предприемачът Веселин Марешки. По думите му хора, близки до неговия бизнес, са получавали заплахи, след като Марешки отвори верига бензиностанции с конкуриращи се на пазара на горивата цени.

"Това, което правя, и което застрашава живота и здравето ми, не е цената за президентския пост. Тази цена бих я платил", заяви Марешки.

Той обаче беше категоричен, че ще продължи борбата за "Дондуков" 2, тъй като според него държавата има нужда от реформи.

Двата референдума - този на Слави Трифонов и на Веселин Марешки, ще бъдат бъдат гласувани заедно, категоричен бе бизнесменът. "Не е важно на кого е референдума, а за кой от въпросите ще гласуват хората", посочи той.

"В нашия референдум най-важният въпрос е въпросът с цените на горивата, виждам с около 30 ст. разлика между нашите цени във Варна и тези, които са в София", пресметна той.

Марешки заяви, че очаква реални действия от КЗК по съмненията за картел на горивата в България, "защото това спъва развитието на държавата".

"Гледайки работата на комисията съм оптимист, но гледайки всички останали - не съм оптимист. Нито един депутат или министър не подкрепя с никакви действия и не дава смелост на комисията да стигне до край", подчерта той.

Няма да имаме драстичен скок, докато има бензиностанции като нашите. Благодарение на това, че ги има цените във Варна са много по-ниски, настоя той.


Виж коментарите (1)

Още по темата (265):
29.07.2017 Борисов: Загубихме президентските избори, защото не искахме да ги спечелим!
18.02.2017 Експерт по сигурността: Ще превърнат Радев в парцалена кукла
25.01.2017 Румен Радев изпрати писмо до Доналд Тръмп
23.01.2017 Румен Радев подписа първите си укази като държавен глава
19.01.2017 Местан разкритикува Радев, че поздравил патриарха, но не и мюфтията
19.01.2017 Ето я първата реч на новия български президент
Още новини от Национални новини:
Неделина Неделчева е Царица Роза 2024
Журналист: Путин готви военна офанзива през лятото
Експерт: Живеенето под наем е добра опция, ако човек не разполага...
България е на второ място в Европа по брой и дебит на минерални и...
Каква заплата получава един евродепутат?
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).