Любовен триъгълник е в основата на кървавото нападение в "Меден рудник"

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
13:29 / 09.05.2022
1805
Любовен триъгълник в основата на нападението в Бургас, научи Burgas24.bg. Както съобщихме в петък около 19.00 ч. в Четвърто районно управление е получено съобщение за инцидент в офис на интернет оператор, разположен в бл. 139 в ж.к. "Меден рудник".

31-годишен бургазлия нападнал с нож новият интимен приятел на бившето си гадже - 43-годишен служител в офиса. Мъжът е  получил 5 прободни рани - 4 в областта на гърба и една в областта на ключицата. Той е откаран и опериран по спешност в УМБАЛ – Бургас.

По първоначални данни причина за инцидента е неуточнени междуличностни взаимоотношения, съобщиха официално от полицията. Нападателят е открит в тоалетната на офиса с прорезна рана на показалеца на дясната ръка. Задържан е за срок до 24 часа.

Иззет е сгъваем нож, с който е извършено деянието. Установени и разпитани са свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, монтирани в офиса. Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).