"Лидл" несъгласни с публикацията за черешите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:51 / 11.06.2021
27764
Официално становище от името на "Лидл България" във връзка с публикувано съобщение на Националната асоциация за защита на потребителите:

"Във връзка с публикация "Череши за 2,99 лв. Къде е уловката?“ от 9 юни 2021 г., бихме искали категорично да изразим несъгласието си с посочените в материала твърдения. Във всички наши обекти винаги съвсем ясно и коректно са обозначени артикулите, техните цени и произход.

В конкретния случай, в публикацията неточно е посочено, че под цената от 2.99 лв. стоят касети с череши, тъй като там са поставени пакетирани череши в опаковки от по 500 грама, както съвсем коректно е посочено на ценовата табела. Касетите с череши са поставени под съседната бяла табела, където съобразно всички правила на веригата, отново съвсем коректно, е посочена цена на килограм от 5.99 лв.

"Лидл България" винаги подхожда открито, прозрачно и с отговорност към своите потребители, както и съдейства на всички институции при евентуална проверка за изясняване на различни казуси. Паралелно с това, при всеки подаден към компанията сигнал, извършваме и допълнителни вътрешни проверки и можем абсолютно отговорно да заявим, че винаги предприемаме всички необходими действия за защита на интересите на нашите потребители.

Затова категорично не бихме се съгласили с обвиненията във Вашата публикация и вярваме, че няма да въвеждате в заблуждение Вашите читатели и ще отразите реалните факти".

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).