Клиент се почувства прецакан от "Кауфланд" заради грамажа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
16:58 / 21.06.2022
14949
Клиент се почувства прецакан от "Кауфланд" и реши да изрази възмущението си онлайн. Мъжът си е купил артикул от марката на "Кауфланд" - "Брей!", саламурено сирене от краве мляко. На кутията пише, че е 800 гр., но след като собственоръчно клиентът си е притеглил вкъщи бучките установява, че грамажът е 616. Естествено снимката предизвика бурните реакции на потребителите на Фейсбук.

Ето какво пишат хората:

"То с кутията сигурно";

"С кутията и саламурата толкова";

"Е как, все пак е най-долнопробната марка в "Кауфланд", едно вкусно нещо не съм опитал от тях";

"Еее, ама сипете и саламурата... и ще го докарате!!!";

"Нещо друго ли очаквахте? Пратете снимката на имейла им за оплаквания";

"Като минималната заплата, 710 лв., но след като се спрат данъците и БРЕЙ!";

"От "Кауфланд" само бира на промоция. Винаги ми е било чудно и смешно как пълнят количките и с какви доволни и горди физиономии излизат оттам...глупав народ сме!!!";

"И аз си купих кухненска ролка хартия, на която пишеше, че е 814 листа, а се оказаха 803. Измамници мръсни"

"С тенекията тамън".

От Sofia24.bg се свързахме с "Кауфланд", за да потърсим обратна връзка по случая. От там ни отговориха, че до момента при тях не са постъпвали сигнали за неточности в грамажа на цитирания в статията продукт. Ето какво още гласи становището им, публикуваме го без редакторска намеса:

Качеството на предлаганите в търговската ни мрежа продукти е от изключителна важност за Kaufland България, веригата лидер в сектора на модерната търговия. За продуктите от собствената ни марка "Брей“ разчитаме на проверени и доказали се във времето български производители - преди да достигнат нашите хипермаркети всички те преминават през многостепенен контрол за качество.

До момента при нас не са постъпвали сигнали за неточности в грамажа на цитирания в статията продукт. Макар в случая да не сме потърсени директно от потребителя, който е автор на публикацията, инициирахме своевременна вътрешна проверка, която тече в момента.

Поискахме и становище от производителя на продукта – краве сирене в саламура, от което става ясно, че стандартното съдържание на опаковката включва 3, а не 2 плочки сирене, както е показано на снимките в публикацията. Производителят е направил и контролни измервания на продукта, които не показват отклонения от обозначеното на опаковката отцедено тегло на сиренето.

За нас доверието на нашите потребители е най-високата оценка за дейността ни. Готови сме да съдействаме на всеки наш клиент, който се обърне към нас.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).