Кичка Бодурова купи истински палат на дъщеря си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:06 / 08.07.2019
15423
Кичка Бодурова купи къща за стотици хиляди долара на дъщеря си. Кристи-Жаклин, единствена дъщеря на певицата, се шири в истински палат в Лос Анджелис. Луксозното имение е недалеч от дома на самата Кичка. Имотът разполага с всички удобства и е изцяло по вкуса на Кристи - всичко е от мрамор, а има и огромен двор с басейн.

Дъщерята на Кичка загърби стария си начин на живот и голите снимки, като вместо това го раздава момиче за пример. Допреди година тя провокираше със силиконови форми, но от онзи начин на живот вече няма и следа.

Кристи тотално се промени напоследък, като загърби провокациите. Причината е, че младата моделка завърши курс за учители и ще става преподавател.

Въпреки че в университета учи журналистика, специалността не й допадна и Кристи реши да се пробва в учителското поприще.  А майка й я подкрепя безусловно, пише "България днес".

"Изкара курс и скоро ще упражнява тази професия", признава Кичка Бодурова.

Именно заради новата си работа Кристи няма да се появи тази година в България. Хубавицата доскоро показваше силикона си на родното Черноморие, но тази година ще пропусне.

Освен това тя се раздели и с дългогодишния си приятел. Двамата бяха заедно цели 9 години, но се разделиха, а майка й купи имението, за да я ободри.

Бодурова угажда на всяка прищявка на Кристи. Преди години тя плати и силиконовите импланти на дъщеря си. "Какво ненормално има едно момиче да си сложи силикон и той да е платен от майка му.

В САЩ това е рутинна процедура  и повечето ми приятелки имат силиконови бюстове и се гордеят с тях. Това е начин едно красиво момиче да се чувства красиво и да се възхищава от тялото си.

Щом се харесва така, никой не може да му попречи. На мен наистина майка ми плати операциите, и то когато завърших колежа предсрочно и когато ме приеха в университета в Лас Вегас с пълна стипендия заради добрите ми оценки", каза още глезената Кристи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Официално: Известен наш икономист влиза в надпреварата за евроизб...
Експерт: За да живеете 6 месеца без доходи, трябва да имате създа...
Откриха важен документ, свързан с личния живот на баба Ванга
Различни цветове на бюлетините на изборите за национален и Европа...
Това е новият изпълнителен директор на ДФ "Земеделие"
Имунизират новородени две седмици по-рано от предвидентото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).