Kaufland: При нас е по-добре, отколкото на много места в Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:12 / 05.10.2022
6288
Kaufland България ще вземе участие в първото издание на Bulgaria Wants You в чужбина, което ще се състои на 9 октомври (неделя) в Мюнхен, Германия. Целта на инициативата е да привлече българи, които живеят извън страната, като им предлага възможности за работа и кариерно развитие у нас.

"Като една от най-големите компании у нас, Kaufland България предлага атрактивни условия на труд и мотивиращи възможности за кариерно развитие. В нашата компания има много българи, които са решили да се върнат обратно в страната ни, именно защото са избрали Kaufland за свой работодател. Условията, които ние предлагаме, са абсолютно конкурентни на тези в Европа, като даже бих казал, че в България в момента има по-голямо поле на изява, отколкото в много големи компании в Европа - с повече възможности за креативност и иновативност“. Това коментира във видеообръщение към българите в чужбина изпълнителният директор на Kaufland България – Иван Чернев.

Kaufland подкрепя инициативата Bulgaria Wants You от самото й създаване през 2020 г. В предстоящото събитие на платформата специално участие в лекторския панел ще вземе Милена Караилиева, директор "Човешки ресурси“ в Kaufland България. Неин събеседник ще бъде Георги Първанов, управляващ директор СTeam Bulgaria, с когото ще обсъдят развитието на пазара на труда в България. Темата на дискусията е "На България ли й трябват хора, или на хората им трябва България?“, а водещи ще са Иван и Андрей.

Освен чрез участието на Милена Караилиева, Kaufland България ще се представи във форума и чрез щанд, където участниците ще могат да се запознаят с професионалните възможности за развитие в компанията.

Предстоящото събитие ще даде възможност на представителите на българската общност в Германия да се срещнат с популярни и успели българи, които ще разказват своите трудности по пътя към успеха. Сред тях са президентът Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев, продуцентът Магърдич Халваджиян и музикантката Люси Дяковска. Събитието е напълно безплатно, а всеки, който иска да присъства, трябва да се регистрира на https://bulgariawantsyou.com/events.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).