Катастрофа между автобус и френски "Мерцедес"

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (2)
11:11 / 08.12.2019
2388
Около 00:30 часа на 8 декември, на кръстовище образувано от бул.“Симеон Велики“ и ул.“Станционна“ в Шумен, е възникнал пътен инцидент. Водач на автобус "Сетра“ със софийска регистрация се движил в посока от Тракийски квартал в посока към автогарата в Шумен. При маневра ляв завой в посока към "Станционна“ бил ударен от движещия се по път с предимство лек автомобил "Мерцедес“ с френски регистрационни номера.

След удара в МБАЛ- Шумен е откаран водачът на мерцедеса, 20-годишен жител на село Дибич и пътникът, 19-годишен от Шумен. След преглед станало ясно, че 19-годишният шуменец е с фрактура на лявата предмишница и счупена челюст. Настанен е за лечение в болничното заведение без опасност за живота. Пътниците в автобуса и водачът са невредими.

Водачът на автобуса, 57-годишен мъж от Варна е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. На водача на мерцедеса е взета кръвна проба за анализ. Двамата са правоспособни. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Положението е наистина смазващо!
Край с евтините картофи
Проф. Рачев: Времето по празниците ще е динамично, трудно ще се п...
Защо се налага да доплащаме за уж безплатните лекарства?
Велики вторник е - ден за поука
Не забравяйте чадърите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).