Касае се за "един масов, сериен убиец": Подробности за жестоките убийства в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:10 / 27.08.2021
14679
Относно убийството на Юмер Мехмед - намерено е оръжието на престъплението, лицето, което е укрило останките от трупа, ще бъде привлечено под наказателна отговорност, това е Диян Дичев.

Оръжието е открито на територията на Бургас, заяви на брифинг Йовита Григорова, заместник апелативен прокурор в Апелативна прокуратура- Бургас.

Дичев е привлечен под отговорност затова, че е спомогнал на лице да се укрие и да избегне наказателна отговорност, укриване на останки от трупа, както и укриване на огнестрелното оръжие - пистолет.

След изготвената ДНК експертиза се доказва, че откритите останки са на Теодора Бахлова, повдигнато е обвинение на Станимир Рагевски за убийство чрез огнестрелно оръжие, допълни Йовита Григорова.

Законът предвижда от 10 до 20 години лишаване на свобода. От прокуратурата подчертаха, че са открити достатъчно останки, за да може да се каже, че принадлежат на Теодора Бахлова и коментираха, че се касае за "един масов, серин убиец". И двамата обвиняеми са многократно осъждани.

"Убийството е извършено в деня на изчезването. Изследват се взаимовръзки - стопански, финансови, имотни", добави Калоян Калоянов, директор на Областната дирекция на МВР в Бургас.

Късно вечерта в сряда стана ясно, че е открито тялото на изчезналата преди почти година брокерка Теодора Бахлова. Това потвърдиха за БНТ от ОД на МВР-Бургас. По неофициална информация част от трупа на 47-годишната бизнесдама е намерена от криминалисти заровен в бургаските гробища.

Има данни, че Теодора Бахлова се е познавала с бизнесмена Станимир Рагевски, обвинен в убийството на 28-годишния Юмер Мехмед.

Преди две седмици трупът на младото момче беше намерен също разчленен и захвърлен в чували в покрайнините на Бургас. Уточнява се каква е връзката между двата случая.

Виж коментарите (0)

Още по темата (24):
04.03.2024 Дори когато чу присъдата си, бизнесменът Рагевски остана безмълвен – убил и разчленил брокерка и служител
01.03.2024 До живот: Двойният убиец Рагевски остава в затвора завинаги
27.03.2023 Адвокат отказа да защитава в съда екзекутора на Теодора и Юмер!
23.02.2023 Фалстарт на делото срещу екзекутора на Теодора и Юмер!
04.02.2023 Скоро започва делото за брутално убитата и разчленена бургаска брокерка
30.05.2022 7 г. затвор за Станимир Рагевски, но не за жестоките убийства на Теодора Бахлова и Юмер!
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).