Кандидат-депутат от ИТН сее доноси и заплахи за арести на известни лекари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
21:31 / 21.07.2021
4485
Кандидат-депутатът на Слави Трифонов, Георги Тодоров системно заплашва лекари и специалисти във "Фейсбук". Това става ясно от техни сигнали в социалните мрежи.

Д-р Аспарух Илиев, който е ръководител на лабораторията в Университета в Берн написа във "Фейсбук", че въпросният представител от ИТН отправя заплахи и предупреждава с доноси, дори и с арести, ако случайно някои от тези, които той не харесва решат да се приберат в България, пише tribune.bg.

По всичко личи, че като представител на "новата власт“, Тодоров смята, че е нормално да се арестуват хората, които той не харесва или смята, че не са достатъчно компетентни за него. 

Под ударите на Тодоров попада и математикът Петър Велков, който редовно получава заплахи от кандидат-депутата на Слави Трифонов. "Този индивид говори просташки, пише неграмотно, заплашва (хвалейки се как знае да пуска доноси “без да ме пипнат“ и сее ужасяваща ненаучна пропаганда.

Не се спря повече от година“, пише Велков, като прилага и линкове със снимки от заплахите на Тодоров. От тях става ясно, че кандидат-депутатът определено е голям почитател на доц. Атанас Мангъров и убежденията му по отношение на коронавируса.

Като най-голям коз, Тодоров изтъква участието в Българския лекарски съюз, което го прави "експерт“, а останалите, които не мислят като него са заплашени с арест.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).