Известен нашенец осъмна със семейството си на турски плаж, възхитен е

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
13:52 / 04.10.2021
5518
Лъчезарният Павлин Косев, председател на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите във Варна, осъмна със семейството си на плажа в турски курорт след евакуация заради пожар, научи Varna24.bg.

И в тази не особено приятна ситуация Косев споделя за случилото се в Бодрум, Турция, с усмивка, като успява да похвали за бързата реакция служителите на хотела, където е отседнал с близките си. 

"Добро утро! Снощи спах под звездите, аз и цялото ми семейство за 500 лв. нощувка... беше невероятно!

Имаше пожар в близост до 5-звездния ни хотел, за броени минути успяха да ни извадят на плажа, всеки си взе най-ценното...аз избрах документи, пари и микрофона..Страхотна организация!

За секунди събраха персонал, извадиха от склада стотици одеала, пищимали... разделиха гостите да нямало струпване заради Ковид, на 3, 4 места импровизираха мокър бюфет за топли напитки и стотици минерални води, ситничарите започнаха да вадят топли закуски... над 1000 човека бяха евакуирани в 03:30ч... беше много вълнуващо... 06:00 се прибрахме в апартамента с ваучер за допълнителна бонус нощувка!", сподели Павлин Косев във Фейсбук.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).