Из мрежата: На аванта да ти измият колата от Общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:08 / 17.02.2022
2549
По нареждане на кмета на София Йорданка Фандъкова и във връзка с повишаването на температурите започнаха да мият улиците и булевардите в града.

Благоприятните атмосферни условия позволяват извършване на тези дейности. А Столичният инспекторат създаде организация и извършва контрол на дейностите на фирмите, ангажирани с почистването и измиването.

В социалната мрежа Фейсбук попаднахме на инетересна случка. Гражданин е заснет да се възползва от миенето на улиците и да му измият колата от Общината. Постът гласи следното: "Тарикат съм, мамо". Ето какви са някои от коментарите:

- Е, друго си е Общината да ти измие колата, коментира гражданин.

Друг е на мнение, че: "Няма пари, угажда си"

- Може да са му я изцапали при миенето на улицата, нормално е да му я заплакнат след като ги е видял, размишляват други.

Имаше и такива, които не са впечатлени от ситуацията: "Сума пъти са ми мили таксито на "Раковска" и "Аксаков" за по два кинта". 

Призоваме всеки, който иска да подаде сигнал за някаква нередност, проблем или нещо интересно, нека го направи на редакционната ни поща: novini@sofia24.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Двойно повече служители ще обработват данните от изборите
Васил Божков на свобода срещу 130 000
Най-високата реално получавана основна заплата в държавнaта админ...
Стефка Костадинова и Томас Бах посрещнаха Румен Радев в Лозана
Удар на Капитан Андреево
Абсурдно: Абитуриенти отидоха на бала си с... катафалка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).