Ивайло Захариев потвърди раздялата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:24 / 11.11.2019
19990
Звездата на хитовата кримка "Под прикритие" Ивайло Захариев, който играе ролята на бизнесмена Калоян в новия български сериал "Пътят на честта" по Нова телевизия, официално призна, че вече е разведен. "Да, не съм със съпругата си. Не смятам да изпадам в подробности, защото това вълнува само нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я уважавам", отсече пред "Уикенд" красавеца. Ивайло се разделил с половинката си Миряна преди година.

След няколко опита да затоплят отношенията си, едва сега актьорът осъзнал, че няма да се получи и е свалил брачната си халка. Захариев слагал пръстена единствено по време на снимките на сериала. В "Пътят на честта" той е в ролята на бизнесмена Калоян, който е семеен мъж, изоставен от жена си с двете им деца и също пред развод. 7 години след сватбата си, актьорът и майката на двамата му сина – 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян, сложиха край на брака си, но упорито отказват да коментират каква е причината. Ивайло се е изнесъл на квартира в близост до жилището, в което живеят съпругата му Миряна и децата. Захариев продължавал да е все така всеотдаен родител.

Всяка сутрин той отивал до дома им в близост до Централни хали, за да отведе момчетата на детска градина. Вечер, ако нямал ангажименти, ги връщал обратно вкъщи и седял при тях докато Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията бившата му половинка се труди като пиар и мениджър на новините. Според запознати с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, именно тя била главата на семейството им от самото му начало. Миряна командорела в дома им, а Ивайло кротко се оставял да е мъж под чехъл. Най-вероятно и тя е напъдила от дома им добродушния Ивайло.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).