Идат нови дъждове довечера, "жълт" код за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:37 / 25.09.2014
5437
"Жълт" код за Пловдивска и още седем области на страната е обявен за утре. През денонощието на 26 септември се очакват значителни валежи. Сумарни количества 20 - 35 л/кв.м.

През следващото денонощие ще бъде предимно облачно и дъждовно. През нощта валежи ще има главно в Западна България, но утре ще обхванат и останалата част от страната. По-значителни количества се очакват в Южна, а през нощта срещу събота в Източна България. 

Ще духа до умерен северозападен вятър и с него ще нахлуе студен въздух. Температурите ще се понижат и следобедните ще са 12° - 17°, В София - около 14°. Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. Вечерта ще започне да се повишава.

Над планините ще бъде облачно с валежи от дъжд, над около 2400 метра - от сняг. Ще духа умерен и силен вятър от северната четвърт. По-значителни валежи се очакват в Рило-Родопския масив. Температурите ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра - около 4°.

Утре над Черноморието ще бъде предимно облачно, след обяд и дъждовно. По-значителни валежи се очакват през нощта срещу събота по-южното крайбрежие. Максималните температури ще са 16° - 19°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 21° - 22°.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
В тази билка има калий, калций, желязо, манган, магнезий и цинк, ...
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).