Хората с луксозни автомобили няма да получат отстъпка за горивата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:17 / 08.06.2022
18957
"Искаме мерките да стигнат бързо до хората, това води до известно напрежение, но има чуваемост, както в коалицията, така и в Тристранния съвет. В МС има комуникационен проблем, не същински. В момента все още се изследват възможности за самия механизъм на изплащане на отстъпката за горивата. Хората със скъпи коли няма да се възползват от мярката, защото те зареждат по-високо качество гориво". Това заяви Венеция Агова, депутат от "Продължаваме Промяната", за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

По думите й чужденците няма да могат да получат тази отстъпка, тъй като ще трябва да се представя български документ. Относно минималната работна заплата тя смята, че правителството е предприела изпреварваща мярка, като я е увеличила през април, но това не означава замразяване завинаги.

По казуса с увеличението в българската администрация Агова увери, че такова ще има, но само ако в конкретното ведомство има извършена оптимизация.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).