Главният изпълнителен директор на Yettel България става член на ръководството на КРИБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:08 / 01.06.2022
1319
Главният изпълнителен директор на Yettel България Джейсън Кинг бе избран за член на Управителния съвет на най-голямата работодателска организация в страната - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Общото събрание на КРИБ, което се проведе на 31 май 2022 г., избра 29 членове на Управителния съвет на КРИБ.

"За мен е чест да бъда избран в борда на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, заедно с други бизнес лидери. От тази позиция Yettel ще има възможността да допринесе значително за подобряване на бизнес климата в страната, а също така и за повишаване на стойността на българската икономика. Бих искал да благодаря на всички членове на КРИБ за изразения от тях вот на доверие и да пожелая успех на новото ръководство на организацията“, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор, Yettel България.

Джейсън Кинг е с над 20 години международен опит в трансформацията на телекоми, медийни и дигитални технологични компании, с корпоративен и частен капитал, в бизнеси с дългосрочен ръст и печалба.

Джейсън е главен изпълнителен директор и председател на борда на директорите на Yettel България, а преди това на Telenor България, от 1 септември 2018 г. Преди да се присъедини към компанията, Джейсън е заемал редица лидерски позиции, включително търговски директор на групата на VEON, доставчик на телекомуникационни и дигитални услуги и главен маркетинг директор в Liberty Global (UPC) и T-Mobile. Той е водил програми за бизнес трансформация, преструктуриране на компании, експанзия,  както и множество проекти за бизнес развитие на редица конкурентни пазари в Европа, сред които Чехия, Дания, Нидерландия и др.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).