Гимназист си врътка цигара с марихуана в час по биология

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:27 / 19.10.2014
3205
Ученик от гимназия в Сандански започнал да си врътка цигара с трева по време на час по биология. Тийнейджърът бил седнал на последния чин и се криел зад зад гърба на свои съученици, пише в. "Монитор". По време на урока директорът на школото влязъл внезапно в класната стая по друг повод, като веднага забелязал какво прави ученикът. 

Инцидентът станал в средата на седмицата около 9.30 часа сутринта. Докато директорът достигне до чина, ученикът ловко скрил цигарата в джоба си и невъзмутимо казал на директора, че си играел с телефона.

Той се противопоставил на директора да бръкне в джоба му с думите: 

"Няма да ви дам да ме джобите". Заедно с още трима свои съученици нарушителят на реда и дисциплината били отведени в директорската стая, където след повторния отказ ученикът да извади съдържанието на джоба си били повикани полицаи. Служителите на реда отвели 4-мата в РУП - Сандански, където били основно претърсени.

Открита била цигарата, която свивал ученикът, и след тестване се оказало, че тревата в нея е канабис. Образувано е досъдебно производство, а ученикът е задържан с полицейска заповед за 24 часа. 

Майката на провинилия се гимназист живее от години в Гърция и е омъжена за грък. Тя е оставила сина си в Сандански на грижите на вуйчо му.

В началото на идващата седмица педагогическият съвет на гимназията ще се събере, за да реши дали ученикът да бъде изключен.


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).