Гардове пазят златните дрехи на Киркоров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:22 / 28.06.2010
1443
Бодигардове и личен гардеробиер ще пазят десетките скъпи, златотъкани и богато украсени костюми на Филип Киркоров. Кралят на руския поп каца днес по обед на летище София с директен полет от Москва, придружаван от екип от 35 човека. Той пристига у нас ден преди грандиозния гала концерт в София в зала 1 на НДК, с който ще даде начало на лятното си турне в България "Просто подари".

Вечерта Филип ще гостува в "Шоуто на Слави". Вероятно ще намери време да се види и с българските си приятели от дует "Ритон", Георги Христов, Ники Кънчев, Андрей Баташов и Тончо Русев.

За първи път ще видим Филип Великолепни с типично мъжка подстрижка. Причината е, че той неотдавна завърши снимките на филма "Любов в големия град 2". Киркоров играе тибетски монах и това е причината да се раздели с красивите си дълги къдрици.

Екипът на най-популярната поп звезда в Русия е съставен от лични гримьори, фризьори, озвучители, осветители, масажисти, пиротехници, оркестър, беквокалисти и собствен балет. Сред 12-те ефектни танцьори са включени част от примите на руския балет "Тодес". По време на шоуспектаклите в София и в летните театри в Пловдив на 1 юли, Варна - 4-и и Бургас - на 7-и с него ще бъде и баща му Бедрос Киркоров, който ще изпълни няколко композиции на италиански език.

Родопски сармички с пресни билки, задушено млечно теле, глиган с боровинки и любимата луканка на звездата ще очакват Киркоров и тайфата му в столичния ресторант "Вратата".

Кралят на руския поп ще отдъхва в президентските апартаменти на хотелите "Шератон" в София и "Адмирал" на Златни пясъци, а екипът му ще разпуска в просторните студиа на "Гранд Хотел Варна". За последния си концерт в Бургас Киркоров ще отседне в един от личните си луксозни апартаменти в комплекс Равда.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...
Бойко Борисов: Омразата, която се насади в последните години вече...
Има починал при катастрофата с Кирил Петков
10000 лв. гаранция за собственика на пистолета, с който детето на...
Първи кадри от катастрофата с Кирил Петков
От последните минути: Кирил Петков катастрофира, има пострадали


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).