ГЕРБ с нова жалба срещу Петя Раева, снимала с телефон избирателите пред секция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:22 / 14.10.2012
2199
Депутатката от ДПС Петя Раева за втори път днес наруши Избирателния кодекс по време на днешния балотаж за кмет в сатовчанското село Туховища. Срещу народния представител от Пловдив има нова жалба в Общинската избирателна
комисия. Непосредствено пред избирателната секция в селото Раева снима, като така упражнява контрол върху вота на хората, пише в жалбата от ГЕРБ до Общинската избирателна комисия.

През целия ден депутатката се намира в двора на училището, където е разположена Секционната избирателна комисия. В друга жалба е посочено, че в селото са освен Петя Раева и депутатите Муса Палев, Али Осман Имамов, Янко Янков и Митхат Метин, които още от момента на пристигането си започват да провеждат предизборна агитация в полза на кандидата за кмет от ДПС. Народните представители агитират цял ден не само в двора на ОУ "Св.Св. Кирил и Методии", секция №021, а и на други места в селото, в противоречие на чл. 133, ал.5 от Изборния кодекс.

Цял ден народните избраници от партията на Доган, заедно с областния лидер Ведат Хюсеин, общинския кмет Арбен Мименов и други активисти на Движението стоят непосредствено пред секцията и следят вота на жителите от селото.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Абитуриентка-отличничка показа обувки за 2000 лева. Майката: Дете...
Излезе най-новата прогноза за вторник
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...
Призовават като обвиняем собственика на оръжието, с което синът н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).