Ето ги задържаните за жестокото убийство на петричкия бизнесмен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:27 / 01.06.2021
8532
Самуил Кацарски, 44-годишният собственик на оранжерия и на най-големия цветарски магазин в Петрич бе нападнат от двама пияни  и дрогирани мъже на 27 и 24 години, които започнали да го налагат с шутове по тялото и главата. Вследствие на побоя мъжът е получил черепно-мозъчна травма и е транспортиран в болнично заведение в София с опасност за живота, съобщиха от полицията.

Във фаталната нощ Самуил е опитал да предотврати ескалация на конфликт между две компании, казват от прокуратурата. В този момент с него е бил Тодор Бошнаков, който става и свидетел на побоя.

"След това всичко се случи много бързо, за 3 секунди, Самуил направи забележка на момчетата относно поведението, държанието, напрежението ескалира, агресия от тяхна страна за 2 секунди доведе до тоя фатален край", обясни пред bTV свидетелят на случката Тодор.

След удар Самуил пада на земята, където отново е ритан, а агресорите бягат. Тодор се втурва да му помогне.

"Реагирах със собствени сили, аз видях, че той беше много лошо ударен, кървеше и беше посинял, гълташе си езика, на няколко пъти се опитах да му вадя езика, после вече не успях. За съжаление, раните бяха много сериозни, не знам каква е тази дума, на света съществува ли такава дума, която може да отключи толкова голяма агресия срещу човек", допълни Бошнаков.

В хода на предприетото разследване са установени двамата нападатели – Павел Тасков и Кристиян Кожовски, които са задържани. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда, в следствие на която настъпила смъртта.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).