Елен се блъсна в училищен автобус, няма пострадали деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:24 / 08.02.2022
1213
Елен се блъсна в училищен автобус тази сутрин в Русенско. Инцидентът е станал на пътя между селата Просена и Николово. Автобусът е возил ученици от Просена към училището в Николово, съобщи бТВ. Животното изскочило на пътя и се ударило в превозното средство.

Няма пострадали деца. При сблъсъка са счупени предното стъкло и страничното огледало на автобуса, а еленът е продължил към гората. След подаден сигнал на тел. 112 на място са изпратени членове на ловната дружинка и Държавно ловно стопанство "Дунав“. Те са открили животното мъртво на стотина метра в гората, откъдето е било прибрано.

Еленът е бил мъжки, на 5 години, казаха от ловната дружина. "Всичко е минало наред, децата са извозени в училището и са в момента в класните си стаи. Осем деца са били в автобуса - от 1. до 7. клас“, обясни кметът на с. Николово Златан Ванев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).