Доста топло време ни очаква в неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:01 / 14.05.2022
4970
През нощта облачността над страната ще е значителна, временни разкъсвания ще има над Западна България. Валежи от дъжд, на места значителни по количество и придружени с гръмотевици ще има главно в Източна България.

Ще духа слаб северозападен, в Североизточна България умерен североизточен вятър. Утре над Западна България облачността ще е променлива, а над Източна – значителна, около и след обяд купеста и купесто-дъждовна и на много места там отново ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

Вечерта валежите ще спрат и над цялата страна ще се изясни. Вятърът ще е слаб, постепенно ще се ориентира от североизток, в североизточните райони - от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат 24° и 29°, по-ниски в източните райони, в София около 24°. 

Над планините облачността ще е променлива, след обяд над масивите от Източна България – купеста и купесто-дъждовна и ще има валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 17°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, с краткотрайни валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 12°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).