Днес ще е топло с температури до 32 градуса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:43 / 04.06.2012
882
Днес ще бъде предимно слънчево, а вятърът слаб от юг. Макар и за кратко, времето в равнините може да се характеризира и като горещо. Това е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

Атмосферното налягане ще се понижава. Максималните температури ще са между 27° и 32°. Късно след пладне над планинските райони на Западна България ще се развие купеста облачност, но вероятността за валеж е много малка. През нощта от запад ще започне заоблачаване, а чувствителна промяна на времето очакваме утре.

Над Черноморието времето ще е слънчево. Вятърът ще е слаб, от южната четвърт. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е около 20°. Вълнението на морето ще бъде слабо - около 1 бал.

Над планините времето ще бъде предимно слънчево и топло. Дневна температура на височина 1200 метра около 22°, на 2000 метра - около 14°. След пладне над масивите в Западна България ще се развие купеста облачност и на изолирани места там е възможно за кратко да превали. Вятърът по билата ще е от юг - умерен. През нощта от запад ще се заоблачава, а вятърът ще се усили.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Съседка на семейството, което пострада при катастрофата с автомоб...
Борисов: В България можеше да се случи същото като в Словакия
Дамите в селското стопанство: Проф. Даниела Ганева
Ето верните отговори на матурата по БЕЛ
Иззеха цистерна като веществено доказателство
Отново земетресение в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).