Членове на ГЕРБ от "Източен" гостуваха в Народното събрание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:02 / 05.02.2015
3157
По покана на народните представители от ПП ГЕРБ-Пловдив 40 членове от организацията на партията в район "Източен", сред които и районният кмет Николай Чунчуков, гостуваха в българския парламент.

Те бяха посрещнати от депутатите Петър Петров и Атанас Ташков, които организираха запознаването им отблизо с дейността на Народното събрание. 

В програмата бяха включени срещи с председателя на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева и председателя на парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова, пред които поставиха актуални въпроси, свързани с решаването на проблеми в район "Източен" и Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Гостите от "Източен", които присъстваха и на парламентарния блиц контрол, изказаха своята благодарност за поканата и изразиха респекта си към работата на народните избраници от ПП ГЕРБ Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...
Бойко Борисов: Омразата, която се насади в последните години вече...
Има починал при катастрофата с Кирил Петков
10000 лв. гаранция за собственика на пистолета, с който детето на...
Първи кадри от катастрофата с Кирил Петков
От последните минути: Кирил Петков катастрофира, има пострадали


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).