Борисов за Станишев: Този ще го побеждаваме на избори, докато е лидер на БСП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
16:33 / 27.04.2014
3697
Изборите на 25 май ще бъдат битка не само за европарламент, а битка за доброто и злото. С тези думи на Бойко Борисов пред около 14 хиляди привърженици на партията ГЕРБ официално откри предизборната си кампания в столичната зала "Арена Армеец". Бившите управляващи поканиха като специален гост кандидатът на Европейската народна партия за председател на новата Европейска комисия Жан-Клод Юнкер.

"Аз досега да бях подписал "Южен поток" и да го бях построил", заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Кой им пречи да подпишат "Южен поток"? Какъв ГЕРБ му пречи на Станишев? Аз досега да го бях подписал и да го бях построил", заяви Борисов.

"Експертът Орешарски направил първа заварка на "Южен поток" и сега тръбите ги няма. Остана само отдолу бетонът. Ето той ни е премиер. Този хубавец всеки ден прави копка на "Южен поток" и го подписва. Разбрах, че щели да го подписват след изборите. И листа, и молива са в тях - да го подпишат", посочи той.

"ГЕРБ им пречел за "Белене" - идете го подпишете. Къде ви е "Хемус" на варненци? Ще бъдете провинция, докато ГЕРБ не се върне на власт", каза още Бойко Борисов.

"Томина неделя е много важна дата. Тома неверни не е вярвал, че Господ ще възкръсне. Е, днес се е съгласил, че ще възкръсне и вече никой не се съмнявал. От днес, като гледат тази зала, им треперят мартинките и знаят, че Томина неделя е дошла", посочи Борисов.

"От днеска имаме кауза. Да оставиш Бареков премиер... Вярно е, че много хора съм вкарал в затвора, но явно съм пропуснал. Следващия път няма да има пропуск", подчерта Бойко Борисов.

"Искам максимално да се мобилизирате за 25-и, защото това ще бъде битка на доброто и злото и ние трябва да победим", каза още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Аз ви обещавам, че този ще го побеждаваме на избори, докато е лидер на БСП. Мислех да не им обърна внимание, защото не заслужават, но говорят за това, че българите не ни искали. Те вас са ви сложили втори. И след 4 години не са ви искали. Това са хора, които на бялото могат да кажат черно. От първия ден, откакто ГЕРБ дойдохме на власт, започнахме да изплащаме високите пенсии. От първия ден бе - взели решение с Министерски съвет, без да има пари в бюджета. Ето на това се казва нагъл лъжец", заяви Борисов.

"Аз ви обещавам, че този ще го побеждаваме на избори, докато е лидер на БСП. Той е и некомпетентен, първо се уплаши да стане премиер. Орешарски е никакъв експерт, нула експерт. Когато казват, че Бойко е в бил в изолация, си представям тази зала и виждам, че не съм", посочи Бойко Борисов.

Виж коментарите (9)

Още по темата (320):
06.09.2014 Над 100 младежи от ГЕРБ Пловдив област взеха участие в семинар за особеностите на изборния процес
12.08.2014 Здравко Димитров получи благодарствени писма от евродепутати
15.07.2014 Бареков с най-висок доход от евродепутатите ни
24.06.2014 Станишев все пак се отметна от думите си и избра Брюксел
14.06.2014 Каназирева: Задължителното гласуване ще удари ДПС и купения вот
13.06.2014 Гиньо Матев: Това правителство няма право да остава
Още новини от Национални новини:
Кирил Петков коментира трагичната катастрофа, няма идея защо е пр...
Бизнесмен от най-стария морски курорт в България: Премахваме олин...
Ръст на заплатите до 6-7 години, ако България стане част от евроз...
Откриха мъртъв Жоро Георгиев!
Младите аграрни предприемачи - с поглед към пазара и обединяванет...
Родител за идеята на МОН да оценява и най-малките: Cамото започва...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).