Борисов отвърна на удара!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
17:35 / 17.06.2020
16525
Ръководството на ГЕРБ даде извънреден брифинг. "Нашите политически противници днес удариха дъното - не бяха тоалетни, не бяха спални, не бяха манипулации.Защо сега се правят тези манипулации, а не преди изборите? Юли месец е важен, очакваме да отпадне механизма, вървим уверено към влизане в банковия съюз и еврозоната", каза премиерът Бойко Борисов

"Станахме неугодни, когато извадихме България от една орбита и я пратихме в евроатлантическата общност с новите изтребители. Тогава се роди ярката омраза към нас", обясни премиерът. 

"Имах разговор с Шарл Мишел, България да получи може би най-много пари в следващите месеци. Още не е сигурно. Обявихме, че като най-бедни ни трябват пари те за кохезията, вредните емисии. България в момента строи два абсолютно невъзможни геостратегически проекти", допълни той.  "С тази снимка показват, че всичко това е нагласено и то преди 1 година - точно по евроизборите. Дали мои съпартийци са го правили, как и защо, оставям прокуратурата да разследва. Остава да имаше едно малко момче до мен, хвърлям се ей от тук", посочи прозорците на залата премиерът.

Това ли е демокрацията, извинявайте? Наричат ни хунта. Наричат ни диктатори. Казват, че сте зависими от нас. От сутрин до вечер се леят компромати срещу нас. Ние сме жертва, а не инициатори. Чия друга спалня е интересната? За кой друг излезе нещо? Поискайте повече. По-добре да ме бяха снимали гол. В Банкя в тоалетната ме записаха. Сега в спалнята. Е, Бенатова е жива и здрава. Идвала е, прави интервюта там. Да, спя. По 4-5 часа спя. Пуснаха компромат за Цвета, за да си тръгне. Ей я тук до мен. Прекрасно знае колко я уважавам", обясни премиерът. 

"20-30 години в спалнята ми нищо не е променяно. Може да са били там и преди. Ако искаш да държиш нещо има каса. Как звучи, злато, евра, ужас, отвратително. В КГБ казват да подбереш истини. Нали съм най-пазен, защо ми е пистолет до главата. ", добави премиерът.

"Децата ми се притесняват, внуците, звънят ми: Жив ли си. Аз като всеки човек имам живот. Аз не съм стерилен само да седя пред камера и да говоря. Като се ядосам говоря, после прегърна я, целуна я" каза премиерът и прегърна Цвета Караянчева.

"Виждате какъв ресурс се изсипа срещу нас. Само се цитира едната страна - Божков. А неговите сътрудници? Мислите, че години наред не са знаели, че излизат пари от касата ли? Целта е да ни смачкат психически, след това ще ни посегнат и физически. От никой няма да се уплаша. Притеснен съм, защото когато спя, съм беззащитен. Притеснен съм, защото дали ще ползвам тези услуги изобщо".

Виж коментарите (25)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).