Бойко Борисов за поредния компромат срещу него: Всичко е сценарий на фигуранта!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
18:43 / 16.07.2020
7599
Премиерът Бойко Борисов инспектира строежа на пътя край Горубляне. Министър-председателят пита един от работниците защо не е на протестите, а той отговори, че трябва да се работи. "Това е! Тия хора виждат какво става по света" каза Борисов в краткото видео, което публикува в социалната мрежа.

Премиерът коментира поредния компромат срещу него, който бе разпространен днес: "Видя ли днес как им блеснаха номерцата? Какво се оказа? Борисов го няма, никой няма, къщата тъмна и сенките изкача шпионин, снима, крие се, укрива се... От какво се укриваш? Кое е истина? Кажи! Аранжира фона, снимки -един път, два пъти, три пъти. Какво се вижда, че аз живея като аскет. 10 години не съм направил едно подобрение. Минава покрай каса! Има каса, ама ти си слагаш парите, а не в шкафче! Фигурантите само фигурират и дават акъл", отсече Борисов.

"За съжаление пия една шепа лекарства", заяви премиерът.

"Как пък знае този човек да отиде в това чекмедже, а не в някое друго? Защото него го е аранжирал. Но диктовката е на кой? Кой дирижира това? Фигурантът! Целият сценарии на Ел Чапо стана ясен. Язък за хората, които са на протестите", каза Борисов.

"Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам. Добре, че го пуснаха този клип. В паника пуснаха този клип", заяви Борисов.

"Да, голяма услуга ви направиха", заяви Нанков, който също бе с Борисов в джипа.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).