Блъснаха жена на пътека, пешеходци и шофьори я подминават

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:07 / 01.10.2021
5353
Инцидент на пешеходна пътека, заснет от охранителна камера, обиколи социалните мрежи. Случаят е от Враца. На кадрите се вижда как кола блъска жена, а преминаващи пешеходци и автомобили не спират да й помогнат.

Записът показва, че завивайки, водачът спира на пешеходната пътека, но секунда след това тръгва и блъска жената. По данни на МВР шофьорът не е употребил алкохол и упойващи вещества. Възрастният мъж обаче също бил транспортиран в болницата заедно с пострадалата, тъй като вдигнал високи стойности на захарта в кръвта, уточняват други източници на NOVA.

Свидетелят на случилото се - Ивайло Иванов, разпространява кадрите в социалните мрежи, възмутен, че преминаващите хора и коли не спират да помогнат. "Човекът слиза, опитва се да й помогне, но други хора подминаха. Липсата на всякаква човечност ме накара да кача видеото", каза Иванов.

Около 15 минути след инцидента на място се оказва и бившият автомобилен инструктор Петко Благоев, който е обучвал шофьори през целия си живот и знае, че в такъв момент е важно да се помогне. Пострадалата била преместена в колата, която я ударила.

Пострадалата е в болница с вече овладян кръвоизлив в мозъка и травма на китката. Животът й е вън от опасност.


Блъснха жена на пешеходна пътека, пешеходци и шофьор я подминават

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).