Бивше "златно момиче" направи голям пробив в модата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:19 / 12.02.2021
9292
Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика Ели Бинева трупа успехи и извън килима. Бившето "златно момиче" направи голям пробив в модата.

Красавицата прекрати спортната си кариера заради травма преди година и половина. След това реши да се посвети на модата. Бинева постоянно снима фотосесии за различни марки и списания. Така стигна до големия си удар. Бившата гимнастичка бе харесана от голяма агенция в Италия и получи покана за ангажименти там. От малко повече от 10 дни българката е в Италия. Ели е ангажирана със снимки не къде да е, а в столицата на модата Милано.

В града са разположени някои от най-известните световни модни марки. Два пъти годишно в Милано се провежда традиционната Седмица на модата - през февруари и септември. Най-вероятно Бинева ще вземе участие в нея. Тази година тя стартира на 23 февруари и ще продължи до 1 март. Ще се проведе въпреки пандемията от коронавирус, съобщава "България Днес".

В момента Бинева е на снимки всеки ден. Тя показа няколко кадъра от забързаното си ежедневие в Италия. Почти всеки ден е заета на различни локации в Милано.

Дъщерята на бившия евродепутат Слави Бинев прекрати спортната си кариера през лятото на 2019-а. В продължение на няколко години Бинева се бореше с контузии. Чаровната гимнастичка стискаше зъби и даваше всичко от себе си. Ели преодоля тежка травма в глезена, но не успя да се справи с жестоките болки в гръбнака. Нейният баща разкри, че дори операция в чужбина не е помогнала.

След края на спортната си кариера Бинева остана близка с момичетата от ансамбъла и често може да бъде видяна в тяхната компания. Избра да се развива професионално в модата. Не са малко специалистите, които я сравняват като излъчване със световната звезда Кара Делевин. Двете доста си приличат и на външен вид. Самата Ели не крие, че британката е нейният идол в модата. Няма да е изненада, ако в бъдеще я видим да дефилира до своята любимка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).