Бивш военен откри огън срещу съседи, има загинали и тежко пострадали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
19:37 / 18.03.2013
7210
Сигнал за инцидент в квартал "Димитър Миленков" в София е подаден около 17.20 часа на тел.112. В резултат на междусъседски скандал се e стигнало до стрелба. На мястото веднага са изпратени полицейски екипи и Бърза помощ. 

По първоначални данни 67-годишният Иван Калуков, който е бивш военен, е влязъл в двора на съседите си и е гръмнал двама мъже на 22 и на 26 години и две жени на 29 и 57 години. На място е загинал 26-годишният мъж с име Кирил. Малко по-късно е починала и простреляната в главата 29-годишна Василка Георгиева, негова сестра. 57-годишната Елена Борисова е майка на двамата убити младежи. Тя е с входно изходна рана в главата и е откарана в шоково състояние във ВМА. Другият ранен е Борис, семеен приятел, и е в "Пирогов" с прострелна рана.

Прибирайки се вкъщи, 67-годишният мъж се е самопрострелял, настанен е в болница, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.Работата по случая продължава.

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).