Банов: На записа е моят глас, но г-н Хекимян, аз не съм помияр!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:45 / 01.02.2019
10024
"Г-н Хекимян, за мен излезе какво ли не, но аз не съм помияр. Служителите ме предупреждаваха, че Ангелов има записи и иска да ме съсипе. Това е малка организирана престъпна група, а може би не е и малка". Това заяви в ефира на bTV министърът на културата Боил Банов по повод разразилия се скандал със записите за ремонта на Ларгото. "На записа е моят глас, да. Считам, че записът е манипулиран. Експертизите на прокуратурата ще покажат. Не ме карайте да коментирам нещо, за което аз категорично твърдя, че е манипулирано и, че съм вкаран в капан", отсече Банов.

"Защитавал съм държавния интерес от началото до края. Това го знаят всички, които работят с Министерството на културата. Тайният свидетел на Елена Йончева е Ангел Ангелов.  Защитеният свидетел е този мръсник. Тя заблуждава цялото общество и органите на реда. Ще проверя дали това не е под някаква форма наказуемо.  Да ви изглеждам уплашен? Аз много трудно се плаша, г-н Хекимян", каза още министърът на културата.


Виж коментарите (1)

Още по темата (4):
06.02.2019 Депутат с много остри думи към Александра Сърчаджиева и Христо Мутафчиев
30.01.2019 Мощен скандал в ефир заради бомбата на Йончева! Политолог и социолог се плашат с фалшиви новини и нотариални актове!
30.01.2019 Как започна скандалът около Ларгото и как майката на Гери-Никол се озова в
него
30.01.2019 Гръмна пореден скандал в държавата!
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).