Аргументи: Защо гласувах за "Има такъв народ"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
17:47 / 08.04.2021
11083
Васил Асенов е актьор от Драматично - куклен театър "Иван Радоев" Плевен. Открито признава, че е гласувал за партията "Има такъв народ". Мнението му е взето от профила му във фейсбук. Това са неговите аргументи за това защо е дал гласа си на ИТН:

Да, аз гласувах за "Има Такъв Народ".

Не само, ами и помагах всякак като доброволец за изборите. И това не стига, ами положих къртовски труд пак като такъв, за референдума преди 5 години на който гласуваха 3,5 млн. души.

Дори не съм член на тази партия.

Завършил съм художествено училище, в което се слушаше от Корн до Жан Мишел Жар. Имам вродена, органична непоносимост към чалгата.

Е как тогава става това? Защо? Може би, в същината си душата ми е чалгаджийска, посредствена? Окей, значи за мен е настанал момент, в който животът и хората, ще се произнесат дали това е така или не. Нямам драма с това.

Ама ако се окаже, че е зарад нещо друго? Нещо като морал? Достойнство?

Нещо като “нови, млади и талантливи хора, които до сега НЕ СА участвали в управлението"?

‘Щото с Пламен Данаилов, за когото съм пуснал гласа си, съм бил заедно на площада. Той преживя насилие, аз не. И без да знае, съм го подложил на най-трудния каст: Да разбера дали е морален, добър човек или не. Много рядко в живота се случва, когато тръгнеш да кастваш някого така, той да прецака теста още в зародиш. Да го парира. Да е такъв човек, че да няма нужда от тоя кастинг.

Понеже споменах хора – и аз много искам Сашо Морфов да е министър-председател, министър на културата Георги Господинов а Камджалов да му е заместник. Как да стане това, когато цензурират представленията на Морфов, и вместо цветът на нацията вече да беше направил революцията само за това, той цяло лято мълча?

Ама Слави не участва ли в кампанията?

Абе, маниаци, как си представяте вашият човек да седне в студио до Марешки? Нали веднага ставаш Марешки и ти. Или, който и да е там от тия. Прост чалгар да ви преподава урок по хигиена.

Относно "Да България" – пичове, вие сте изключително отблъскващи, себични и лицемерни. Вие сте моето голямо разочарование. Без лоши чувства. Лошото е, че вие не предизвиквате никакви чувства. Само стоях и наблюдавах от месеци – една лоша дума не се каза срещу вас, но вие се оляхте. Плюете по простака, ама гостувате в телевизията щото знаете, че е трибуна, нали?

Ваши симпатизанти са някои от свободните журналисти, ама и те да поочернят триото и новия месия.

И след като ще се делим на умни и красиви – прости и грозни, явно закономерно ДПС ви изпревари. Мерси, ама ще си остана при чалгаря.

От много хора прочетох "има толкова прост народ" заради това, че са гласували за него. Така е, прави сте. Вие давате отговор на хамлетовския въпрос: защо преходът (който не е преход, а период) продължава 31 години. Мерзко е да наричате българите в чужбина така, защото те са най-големият инвеститор във вашата икономика. На обяд са прекрасни като стоят по опашки, ама вечерта са прост народ, понеже наказателния вот не е отишъл при вас.

Ако екипът, избран от Трифонов, ви излъже, имате чудесната възможност да излезете и вие на площада и да го свалите така, както аз свалих Борисов. Това укрепва гражданското общество, не чакайте с години. Поне няма да бъдете бити. Всеки сам отвоюва свободата си.

И днес, аз празнувам своята.

Виж коментарите (12)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).