Арестуваха футболни фенове за кражба от бензиностанция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:59 / 26.04.2022
1110
25 души са задържани във връзка с кражба от бензиностанция. Около 23 часа на 22 април в РУ-Правец постъпил сигнал за струпване на футболни фенове в района на бензиностанция в района на 52 км на автомагистрала "Хемус“ в посока Варна, съобщи ОДМВР-София. На място веднага са изпратени полицейски екипи. 

Служител на бензиностанцията обяснил, че група мъже са влезли в района на магазина с покрити с маски и шалове лица и са извършили кражба на хранителни продукти и радиоуправляема детска количка, след което са сее оттеглили в неизвестна посока. След незабавни оперативно-издирвателни действия е установен автобусът, с който се придвижват извършителите, като със съдействието на служители от Второ РУ-Плевен, са задържани общо 25 души. В хода на допълнителните оперативни действия е установено, че кражбата е осъществена от осмина от тях. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 194, ал.1 от НК.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).