4 години след развода: Елена Петрова още носи годежния си пръстен с диаманти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
22:10 / 11.10.2020
42676
Актрисата Елена Петрова се раздели с гръцкия си съпруг Аристотелис Фотилас още преди 4 години, но още носи годежния си пръстен. Къдрокосата звезда от сериалите "Стъклен дом" и "Фамилията" се появи на светско събитие с елегантна черна рокля. На безименния пръст на дясната й ръка, където някога носеше венчалната си халка, блестеше годежният й пръстен с диаманти.

След развода й с гръцкия богаташ, Елена не върнала скъпото бижу, а го запазила, макар че нямало сантиментална стойност за нея. От време на време актрисата го слагала само на по-изискани светски партита, но не от уважение към бившия си мъж, а от чиста суета. Пръстенът струвал цяло състояние.

44-годишната звезда сключи брак с Фотилас през юли 2006 г., една година след раждането на близнаците им Изабела и Александър. Няколко години след това Елена призна в интервю, че е съгласна с твърдението, че любовта между двама души трае само 3 години. След което оставали приятелството, взаимното разбирателство и грижата за децата. Тогава хубавицата твърдеше, че се радва на стабилен брак, защото е успяла да запази химията между нея и половинката й.

Съдбата на Елена с право е сравнявана с приказката за Пепеляшка.

Нашенката е израсла без баща, само с майка си и от малка се грижела за три по-малки от нея братчета. Съдбата обаче й направила стабилна компенсация за тежкото детство. Двамата със съпруга й живяха дълго време заедно преди да сключат официален брак под благословията на петима свещеници в църквата "Света София" и пищен купон в правителствената резиденция "Бояна". Булката получи като предсватбен подарък два апартамента в столицата, единият от които - разгърнат на 250 кв. м площ с гледка към живописния екстериор на Южния парк.

Финансовото състояние след развода й обаче зацикли и преди 3 години актрисата бе принудена да се раздели с жилищата. Оказа се, че апартаментите са ипотекирани, а Елена трудно успява да обслужва кредитите. През 2015 г. Петрова успя да ги спаси от продажба, след като сключи споразумение с частния съдебен изпълнител. Липсата на ангажименти със солидни хонорари, както и високият й стандарт на живот, който се опитваше да поддържа и след развода с Аристотелис, я доведоха до фалит. В крайна сметка звездата тихомълком се раздели с апартаментите. 

Още докато бе омъжена за гърка, Елена се влюби лудо в режисьора Мартин Макариев и взе съдбоносното решение да се разведе. Уви, няколко години по-късно тя се оказа с празни ръце. Макариев я заряза заради доста по-младата й колежка Луиза Григорова, която в края на септември му роди син, когото кръстиха Бран. Елена все пак успя да се спаси от финансов фалит. Преди 3 години тя се уреди с главна роля в комедийния сериал "Ние, нашите и вашите", но това се оказа последният й засега ангажимент в тв продукция, пише "Уикенд".

Виж коментарите (12)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).