22-годишна шофьорка е с опасност за живота след зверски удар в дърво

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (2)
12:10 / 06.11.2019
4082
Вчера, около 07:15 часа на път II-35 Плевен - Ловеч на пътен участък в близост до село Брестовец, е настъпило пътно транспортно произшествие. 22-годишна от Ловеч, е изгубила контрол над управлението на "Мерцедес". Автомобилът се е ударил с дясна странична част в крайпътно дърво. При инцидента е пострадала водачката.

Съдействие за изваждане на тялото на пострадалата от огънатите ламарини са оказали служители от РС ПБЗН – Плевен. Тя е транспортирана в Спешно отделение - Плевен, където е прегледана и е установено, че има тежка черепно-мозъчна травма и множество тежки наранявания по тялото. С опасност за живота е настанена за лечение в САРИЛ при УМБАЛ гр. Плевен. Взета е кръвна проба за наличие на алкохол и други упойващи вещества.

Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, автоексперт и експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР – Плевен. Уведомен е прокурор от РП - Плевен. Образувано е досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, буква "б" от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).