10% ръст на транспорта по време на коронавируса

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
19:30 / 12.06.2021
2262
"Коронавирусът не се отрази негативно на транспортния бранш и когато бяхме в най-тежкия локдаун в Европа, през месеците март и април миналата година, си пролича много ясно нуждата от транспорт и какво се случва при липсата на транспорт. Това заяви пред журналисти Ина Игнатова – маркетинг мениджър по време на Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2021, което се провежда в Панаира в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

По думите на Игнатова наистина e имало един период, в който държавите членки на ЕС не можаха да се разберат и бяха затворили границите си, а камиони стояха по много часове и с дни по границите, очаквайки да преминат. Именно тогава е станало ясно, че има недостиг на хранителни продукти, медицински материали и медикаменти, станало е ясно, че транспортът не може да бъде спрян. Така правителствата на държавите са постигнали съгласие за зелените коридори.

"Спад в продажбите може би сме имали, но това е нормално в ситуация, в която се очакваше да дойде най-голямата световна криза, след най-голямата криза в Щатите и след финансовата криза през 2008 година“, каза още Игнатова. "Но реално погледнато се оказа, че тези очаквания са твърде песимистични и нашите клиенти имат работа повече от преди“, добави тя и посочи, че нуждата от транспорт по време на кризата се е повишила с над 10% . "Ние смятаме, че в бъдеще това ще бъде устойчива тенденция“, добави още Ина Игнатова.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).