ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (25)
Неделчо Матушев: Това са ни възможностите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:33 / 27.09.2014Коментари (30)4892
© Plovdiv24.bg
"Не се отразява добре тази поредица от загуби. Не мога да обвинявам момчетата. Ботев имаше по-голям късмет. Вкараха си двата гола от ситуации, а ние не успяхме да си вкараме положенията", заяви наставникът на Локомотив Неделчо Матушев, след загубата на "смърфовете" в 97-ото градско дерби на ниво "А" група.

"Това са възможностите на футболистите в момента. За пореден мач не се получава това, което искам. Ситуацията със Спас Делев е, че не може да го картотекираме. Стараем се да привлечем играчи в предни позиции, но по време на първенството става трудно", коментира още Матушев.

"Напрежение винаги има във футбола и треньорския пост. Локомотив не зависи от една победа или загуба. Зависи от фенове и тяхната визия. Стараем се след всеки мач да променяме нещата", завърши треньорът на Локо.

Още по темата: общо новини по темата: 52
02.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ivan 1980
премахни филтъра

+1
 
 
Как веднъж не каза че ти поемаш отговорност и вина за резултатите!Все момчетата са ти виновни ЦЪРВУЛ СЕЛСКИ! Ясно ми е вече какво ти е отношението към футболистите в съблекалнята и по време на тренировки...комплексар смотан...ДЪРВОДЕЛЕЦ!!! Като футболист беше дървар и сега като треньор си същия смешник!Преживавал съм такива ситуации и са ми много ясни!Изчезвай и не травматизирай повече момчетата в отбора с твоя се4лски манталитет!!!
-8
 
 
Според мен ни трябва Кокалич!Каквото и да е говорил,той има присантиман към нашия отбор и е мъжкар и умее да поема рискове и не цепи басма на легенди и статукво!!! Спомнете си че преди година и половина с отбор в по лшша ситуация успя да прозре и да направи отбор който не губеше от папагалите и мачовете бяха на кантар макар че ;о;ошките имаха най-богатия може би отбор в групата и играеха само а ЧУРЕШИ и тем поцобни измисленни звезди!А сегаю какво стана....Недялко и меговите избранници!!!
+3
 
 
Това са твоите възможности...ЦЪРВУЛ!!! Нито мпжеш да проведеш качествена подготовка....нито можеш да прецениш реално качествата на футболистите ...да ги подредиш...и да ги мотивираш!!!Ти си един смешен измислен треньор...меко казано...без псувни!!!Отивай нАзербейджан...взимайу 75 000 долара и не се пробвай повече на Лаута....АМАТЬОР СМЕШЕН!!!
+7
 
 
Абе ейййй.... СМЕШКОООО!!!! имал положения....в коя минута бяха....!Марш от Лаута ....ДЪРВАР смешен!Ти ги докара тия ДЪРВЕТА-ТВОИ ПРОТЕЖЕТА!!! Никой не ти се бъркаше в работата и ти доказа какъв смешен треньор си!!! Апел към ръководството на отбора!Подкрепям ВИ!Това е верния път!Обаче грешката си е грешка!Този треньорне става!Не се страхувайте да направите промянаТърсете я!Така правят навсякъде когато нещата не вървят!Този не става-СЛЕДВАЩИЯТ!!!Проявете характер...иначе ни обричате на изпадане!Още не е късно!Просто трябва да погледнете по реалистично на нещата!.... Ясно е че НЕДЯЛКО Е ШМАТКА! Махайте го и търсете друг вариант!Следващия ще даде тласък и може би ще подреди отбора по друг ....по-правилен начин!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Разбраха се! Граждански съвет и кметът подписаха меморандум за "Колежа", поставиха се искания с ясни дати
Габи Петрова, Пламена Миткова и Алекс Начева ще представят Пловдив на Евро 2024 в Рим
Треньорът на Кронос: Вижте за какво ме наказаха 5 мача! Искам да изчистя името си
Григор Димитров се класира убедително за третия кръг на "Ролан Гарос"
Ето къде ще гледаме мачовете от Евро 2024
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: