ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на "жълто-черните": Парите ще свършат за 2-3 месеца
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 21.07.2014Коментари (108)17365
© Plovdiv24.bg
"Пари в "Ботев" има, но те може да свършат до 2-3 месеца, ако веднага не се стопира изтичане­то на средства", аларми­ра клубната легенда Костадин Костадинов. Той подаде оставка мина­лия вторник заедно с ад­министративния дирек­тор Иван Йотков и треньорите Марин Бакалов и Костадин Видолов.

"Решението ми е реак­ция на случващото се в клуба напоследък - зая­ви Костадинов. - Не ис­кам ботевистите след 2-3 месеца, когато свър­шат парите, да ме питат защо съм мълчал. Аз съм само един админи­стратор.

Приех спокойно и уда­ра, който се стовари върху клуба покрай про­блемите на КТБ. Бях из­пълнен с оптимизъм, че ще преодолеем всички препятствия.

Но изведнъж започна­ха да се случват странни неща." Такива били трансфе­рите на вратаря Михаил Иванов, халфа Милен Гамаков и стопера Ро­сен Колев, за които то­гавашният щаб си нямал и идея.

"Не мога да стоя безу­частно и да гледам как се подиграват с "Ботев" - каза Костадинов. - Това е футболен клуб, а не цирк. Но явно някой бе решил, че Вили Вуцов трябва на всяка цена да стане треньор. На Видолов му предложиха така нещата, че да не приеме. А и не му дадоха въз­можност да продължи да работи с Бакалов. Не­говият договор като старши треньор беше прекратен на 16 юли, а този на Вили Вуцов бе от 14 юли.

В БФС ме подиграва­ха и за 3 дни брах повече срам, отколкото за 3 го­дини като администра­тор. Чудеха се и защо "Ботев" плаща транс­ферна сума за играч, който няма депозиран договор с друг клуб. Ста­ва дума за Росен Колев, за който "Монтана" иска пари от "Ботев".

Костадинов аларми­ра, че се съкращават местни кадри и се при­вличат хора отвън, като разходите за заплати и квартири дори надвиша­ват направените"иконо­мии".

Той допълни: "При до­бър разчет и разумно харчене парите в "Бо­тев" няма да свършат за 2-3 месеца, а могат да стигнат дори за повече от година."

Съветът на директори­те ще се събира извън­редно днес.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Големия
премахни филтъра

-16
 
 
Всяко нещо си има своя край,така се случи и с Караибрахима.
-10
 
 
И продължавате да се занимавате с оценка на легендата. И нито един коментар по изнесените от него факти. Никой от легендите няма нищо против Вили Вуцов! Откажете се от конспиративните теории! Проблемът е, че вместо да се разберат цивилизовано, изпълнителният директор Тервел Златев показва "мускули" и се налага с лъжи! Нямаше нужда да лъже, че Коцето Видолов е отказал изобщо! Легендите не ламтят за заплати! Напротив, подадоха си оставката в знак на протест срещу методите на лъжа и заблуждаване. Не легнаха мирно и кротко на новия млад началник, не си налягат парцалите да си запазят тихото и удобно местенце с хубава заплата, ами предпочетоха да напуснат. Но никой от вас не пожела да види очевадни неща! Сдружението като миноритарен акционер с 10%, както и мажоритарният в лицето на Цветан Василев нямат интерес да се прахосват разточително парите на клуба. Не трябвало сега, не бил сега моментът. О кей! А кога според вас е моментът? После ще викате защо са мълчали?! Както виждате, не си мълчат. Ще има ли поне един коментар за изнесените факти от легендата ни?
+12
 
 
Чета тук мнения, че сме нападали легендите!!! Добре де , какво прави с това си изказване Коце Костадинов освен да всява смут! Какво конструктивно решение предлага??? Казва парите ще свършат за 2-3 месеца, ама иначе може да стигнат за година!?! И после.....??? Какво предлага той, или някоя друга легенда да правим, ами ако кризата се задълбочи??? Разбира се, че ще се търсят решения, но нали за това е това ръководство, нали не си мислим, че те трябва едва ли не през два дни да излизат и да дават пресконференции за състоянието на клубът и за своите идеи! Джиджев ясно и точно каза, свиваме разходите, намаляме заплатите, само където не каза и чакаме да видим какво ще се случи, ама това е ясно на всички! Никой освен ръководството не е наясно има ли пари по сметките в КТБ и ако да колко, а единственото ясно е че този сезон ще се кара на мускули! Такива изказвания по медиите само пречат и всяват допълнително напрежение! Нали не мислите, че футболистите не четат пресата, какво ще си помислят след такива изказвания и то от хора доскоро на висок пост в клубът! Дали при такива изказвания няма да преосмислят намеренията си и малкото които са мислили да останат! Ето поради такива причини, такава информация от кухнята на даден клуб не се изнася в медиите и ако наистина има проблеми те трябва да се решават в клубът! По този начин само се пречи! Какво иска да направи Костадинов? Ако не дай си Боже стане нещо такова, той да може да каже " Ето, аз ви казах" и да е по вярващ и от папата! Не ни трябва това в момента, сега ни трябват хора които да работят и да помагат с това с което могат! Ситуацията може да се промени и към добро и към лошо за Ботев, все пак живеем в България!!! Само Ботев Пловдив!
-10
 
 
Моля ви да четете, а не да му се подигравате! Може ли поне един от критикуващите легендата да даде някакво що годе разумно, смислено обяснение на факта, че се плаща за трансфер на свободен агент??? Как ще обясните, че договорът на Вили Вуцов е от 14 юли, а на Коцето Видолов прекратен на 16 юли??? Уж нещо са предложили на Видолов, ама по такъв начин, че той да не се съгласи. Защо??? Нима не бива да ни е безразлично, че се назначават външни хора вместо местните кадри, като се повишават разходите с това за заплати и квартири??? Вместо да се разтревожите от тези факти, се занимавате с личността на легендата като селски клюкарки! Дори и за електронния подпис флашката не знаете истината. Това не е била флашката на клуба , а на фирма на Бакалов, която няма дейност. Първо трябва да сте наясно с предмета, а сетне да го обсъждате. Поне на Иван Йотков дали вярвате? Или както при комунизма: има си шеф диктатор, той е нашето Слънце и Господ!
+20
 
 
Не знам какво се случва в клубът в момента,но тези изявления през медиите взеха да ми идват в повече,вземете направете една пресконференция всички обидени и засегнати и кажете каквото имате да казвате,но и отговорете на всички въпроси които ви бъдат зададени,защото така си играем на развален телефон и ставаме за смях в този толкова труден момент за ФК БОТЕВ Пловдив!!!
+19
 
 
Вие за това ли си бихте дузпата?!? Бяхте големи като футболисти, моите уважения, гледал съм ви, радвал съм ви се, ама за ръководители не ставате! Точно в такива моменти, когато няма пари си личи кои имат топки и кои не, когато има пари е лесно! Относно Вили Вуцов, не го подценявайте като треньор, бил ни е със Славия като брашнян чувал, а тогава имаше пари в отбора! Уважавам легендите на отбора, ама ми писна от мрънкалници, сега се опитват да се изкарат по-големи светци и от Господ, а защо само чрез медиите нападат ръководството! Защо като сте толкова загрижени всички легенди не се обърнахте директно към феновете, да се търси решение на проблемите, да предложите такова решение, или е по лесно да се плюе! Дела трябват в тези времена скъпи легенди, не думи,ако имате идеи с които да помогнете на отбора добре,кажете ги, ако ли не просто оставете хората да работят! Ботев си има законен собственик, който е назначил хора които да го представляват и да ръководят проекта му, това че той има проблеми не означава че е абдикирал от проекта си! Никой не знае какво ще бъде след 3 месеца до тогава има много време!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Талант на Ботев празнува днес, но няма да черпи на "Коматево"
Марин Бакалов: Този стадион и тези фенове заслужават Ботев да се бори за призовите места
Готови ли сте за нещо ново, различно и безкрайно вълнуващо? Ботев изненада феновете си с тези кадри
Фенове на Ботев поискаха оставката на Борис Гиздаков
Кишишев: Успяха да ми намерят длъжност в Ботев, но не беше моето! Още януари казах, че не съм окей
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: