ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гневни бултраси посрещнаха футболистите и треньорите на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:49 / 30.10.2013Коментари (24)7907
© Plovdiv24.bg
Гневни бултраси посрещнаха феновете на Ботев при пристигането на отбора, на стадиона на "канарчетата", след поредното фиаско, този път 1:1 с последния Пирин (ГД).

Въпреки гнева си, феновете спокойно се опитаха да разговарят с футболистите и спортно-техническия щаб. Очаквано най-търсеният събеседник бе Станимир Стоилов. Треньорът опита да разговаря с гневните привърженици, но те трудно приемаха обясненията му.

В коментарите към статията за мача, в най-четената пловдивска медия, привържениците хвърлиха изцяло вината за слабото представяне на отбора върху треньора Станимир Стоилов и Александър Александров.

Най-крайните коментари бяха, че Мъри умишлено саботира отбора, за да бъде уволнен и да поеме Левски.

Още по темата: общо новини по темата: 13
31.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Nikolai Yakov
премахни филтъра

на 31.10.2013 г.
+5
 
 
Ох добре че мнението си го казвах когато му е времето,та сега не ми се налага да се измятам като някои,които носиха мъри на ръце, преди месец а сега го чакат на стадиона за да го линчуват. Въпреки всичко оставам на позиция,че треньори не бива да се сменят през няколко месеца,защото тогава става рестарт и губим още една година! Футболистите : Дяков,Сърмов,Домовчийски,Огнянов,Енрике,Педро,Грнч
аров и Костов не са некадърници а момчета които спокойно могат да направят един отбор 5-6 ти в нашата А група. Те в момента не са в дупка! Това са техните върхови възможности и те не са показвали при нас повече лятото отколкото сега,не се заблуждавайте. Ако сегашното класиране удовлетворява ръководството,то спокойно можем да продължим с тях все пак 5-6 място е едно достойно представяне. Ако искаме обаче да гоним весоки цели и да се мръщим когато останем трети тогава отбора трябва да се гради около играчите: Стаховяк,Спрокел,Галчев(вчера слаб),Иршак,Христов,Минев(със специална програма и психиатър),Вандер (и той с привъзпитател),Цветков (с мисъл за скорошна замяна) и накрая и на последно място Анисе(преместен зад нападателя,който още го нямаме). Та сметката излиза,че имаме един гръбнак,който може да се използва а нее нужно всичко да се руши и над него да се надражда с качество като това което продаваме в Германия. Видя се че Тошко Неделев е бил човека диригент и оркестър едновременно а такива играчи са скъпи и трудно се съгласяват да играят в България,тъй че нека не разваляме и малкото което имаме. Надявам се че на кауна ще се даде време поне до зимата и ще му се набие в главата че сега отбора е много слаб и положенията които той вижда са само в неговата глава а страха му преди всеки мач не е от силата на противника Гоце Делчев а е просто несигурност в личните качества! Та като заначало мисле че може да се започне с изгонването незабавно на Сашо кривото говедо! Този няма място в Ботев обаче ръководството го направи директор в клуба! Цветан Василев да се огледа за хората непосредствено под него защото от там идват проблемите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Феновете гласуват за гол на финала между Ботев и Лудогорец
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Виктор Генев и Крис Добрев в групата на Славия за мача с Ботев
Янис Карабельов: Керкез промени много неща! Ивелин е голям лидер, имам уважение към Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: