ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
До дни откриват уникалната база на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 04.09.2013Коментари (124)28003
Само довършителни работи остават до откриването на най-модерната футболна тренировъчна база в България. Става дума за базата на Ботев в Коматево. Всички работници работят усърдно до късно вечер, тъй като в четвъртък, 5 септември, ще идва комисия, която трябва да издаде Акт 16 на съоръжението, разбра Plovdiv24.bg.

Един от работниците заяви за Plovdiv24.bg, че преди няколко дена на оглед на съоръжението е минал българския футболен мениджър Лъч
езар Танев, който останал възхитен от базата. 

Официалното откриване на базата в Коматево ще е на 18 септември от 11,00 часа. 

Супермодерният център, на който ще се подготвя цялата школа и представителния тим на Ботев, се разполага върху площ от 66 034 кв.м. Той включва 5 футболни терена, многофункционална спортна площадка, писта, пясъчник, спортно-възстановителен център, паркинг и трибуна с 2000 седящи места.
Още по темата: общо новини по темата: 29
20.06.2014
29.01.2014
03.12.2013
13.11.2013
13.11.2013
18.09.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Sims1
премахни филтъра

+15
 
 
Преди малко минах от там. Може би това е най-добрата база в България, страхотна е. Честито и със здраве да се ползва.
-29
 
 
Базата наистина е много хубава! Все пак тя е за всички клубове в областта, като официално ще се води на БотевЬ, докато негов собственик е мюсулманина от ДПС! Когато един ден Караибрахим си тръгне, тази база ще изисква много сериозна сума за поддръжка, която от жълтия клуб няма да могат да си позволят и респективно тя ще бъде поета от общината или давана под наем от фирми на изпълнителя! Тази база е и вариант за изграждането на нов стадион на фк. БотевЬЬ след като неговите фиенови ще бъдат "сюрпрезирани" в необозримо бъдеще, че сегашния им стадион няма да може да бъде изграден във вида, в който го презентират в момента, заради куп изисквания, на които този стадион не може да "отговори" заради своето местоположение! Едно от тях и най-важното е, че този стадион има отстояние от жилищни сгради, едва 15 метра, а по изискване са минимум 150! Другата важна пречка е, че на малко повече от 65-те декара площ, няма как да бъдат направени стадион с изисквания за ЕКТ и повече от 400 в най-добрия случай 500 парко места! Изискванията за такива при капацитета на този стадион са минимум 1200, но най-вероятно много скоро ще бъдат наложени още по-нови изисквания, в които ще трябва да има поне 2000 парко места! .....Има още куп "дребни" подробности, на които въпросното съоръжение няма как да "отговори", каквато и да е инвестицията! Тези неща се знаят много добре от власт имащите в про-турския клуб в момента и един ден ще бъдат извадени пред обществеността като факти заради които "Кънчова поляна" няма да може да бъде реализирана в презентирания от месеци вид и ще се наложи направа на нов стадион на друго място! Само потрайте и ще се убедите в тези твърдения! Още при опита на Ирена Кръстева да ви вземе жълтури(тя и в момента има власт във вашия клуб) беше направила предложение да ви построи чисто нов стадион в близост до Пловдив, защото "кръга" от който е част и тя и зад който стои именно ДПС имат огромни апетити към парцела до бирената фабрика, където имат намерение да строят холтел и бизнес център и който парцел не става за грандиозно, спортно съоръжение! Сега ви надъхват с "балонни" изявления и един ден ще се убедите, че това са били само действия за замазване на очите.....! Няколкото милиона, които бея ще инвестира за сегашния ви стадион няма да са проблем, че ще идат "на вятъра", а изискванията, които в момента се искат от общината ще бъдат от полза на бъдещия проект, който не е свързан със спортно съоражение! Дерзайте жълтури! Ако си мислите, че Караибрахим е при вас от любов към вас и футбола, жестоко се лъжете! Видьов ден ще дойде! Този човек знае, какво прави и за какво го прави! САМО ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Ботев и КПБП с екскурзия за финала, местата са ограничени
Белия с положителен баланс срещу Ботев, но без успех в последните три мача
Арда стартира продажба на билетите за мача с Ботев
Ботев с призив към феновете: Очакваме Ви в Кърджали!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: