ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев допусна тежка загуба от Славия за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 02.12.2012Коментари (457)33888
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев инкасира доста неприятна загуба с 0:3 от Славия в първа среща от осминафиналите за Купата на България. Точни за домакините на стадион "Славия" бяха Живко Желев (15), Радослав Димитров (43) и Петър Димитров (75).

"Канарчетата" навлязоха по-добре в срещата и още в 3-ата минута имаха чудесна възможност да открият резултата, но новото попълнение на тима Бамого пропусна да изведе "жълто-черните" напред останал сам срещу Георги Петков, който майсторски спаси удара на котдивоареца.

Домакините обаче набързо отговориха на пловдивчани и минута по-късно Павле Попара засече центриране отдясно с глава, но Христо Иванов спаси. В 15-ата минута защитата на гостите направи фатална грешка след центриране от фаул на Здравко Лазаров, оставайки непокрит Живко Желев, който с глави даде преднина на "белите".

Славия нанесе своя удар в края на първата част вкарвайки нов гол във вратата на "канарчетата". Точен за домакините бе Радослав Димитров, който получи пас зад отбраната на гостите, пое с гърди и със силен удар от воле удвои преднината. Пловдивчани имаха претенции за засада на гола на Димитров към страничния рефер, която от телевизионните повторения се видя, че тя е 100%.

През втората част Ботев взе инициативата в своите ръце и вкара домакините в неговата половина, но така и не можаха да застрашат както трябва стража на "белите". Пловдивчани пробваха да се върнат в мача с далечни удари и статични положение, които така и не намериха рамката на вратата.

В 66-ата мину
© Plovdiv24.bg
Вторият гол на Славия бе от очевидна засада
та Славия остана с човек по-малко след втори жълт картон на Живко Желев, който влезе доста груба в краката на Вандер Виейра.

Петър Димитров сложи спор на срещата четвърт час преди края отбелязвайки гол "красавец" от фаул не оставайки никакъв шанс на Христо Иванов за крайното 3:0.

Най-чистото положение за Ботев през втората част се откри пред Ирашек в 86-ата минута, който от няколко метра не можа да преодолее Петков, засичайки центриране отляво на резервата Мариян Огнянов.

Така задачата на "жълто-черните" остава изключително трудна за реванша, когато ще трябва да наваксват цели три гола пасив.

Славия - Ботев 3:0
1:0 Желев (15)
2:0 Р. Димитров (43)
3:0 П.Димитров (76)


Славия:
Петков, Желев, Златков, Генев, Р.Димитров, П.Димитров, Акийоши, Лазаров (Филипов), Попара (Лопес), Калоянов, Б.Дяков (к)

Ботев: Иванов, Христов, Станчев, Караславов (к), Иршак, Рахов (Паласуелос), Енрике (К.Дяков), Цветков, Виейра, Грънчаров, Бамого (Огнянов)


szólj hozzá: s-bbb

Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Филипополис
премахни филтъра

+7
 
 
БРАТЯ ЛОКОМОТИВЦИ, ПРАВЕТЕ СЕ та*ак С ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ! ТЕ ТОВА ЗАСЛУЖАНАТ! ДАЙТЕ ДА НАПИШМ ОТКРИТО ПИСМО ДО БФС ЗА ПРЕИГРАВЕНЕ И НА ТРИТЕ МАЧА НА БОТЕВЪ - С ЛУДОГОРЕЦ, СЛАВИЯ И ПРЕДСТОЯЩИЯ С ЕТЪР! ДНЕС ГОВОРИХ С ПРИЯТЕЛ ОТ В.ТЪРНОВО И ТОЙ МИ КАЗА, ЧЕ ЗДРАВО СА НАТОЧИЛИ БРАДВИТЕ И ЩЕ ГИ БИЯТ, А ДОРМУША Е ОБЕЩАЛ ПОНЕ ДВА ГОЛА.
-1
 
 
Буфери, вие или сте прекалено тъпи, или не можете да четете.... най-вероятно и двете. Това с преиграването е идея на Лудогорец, а не на нашия отбор. За мача просто не знам какво да кажа - изключително слаб Ботев. Нямаше желание за игра. До края на полусезона остават 2 мача и се надявам в зимната пауза да се вземат мерки!
-2
 
 
ЛОША РАБОТА - СЪДИЯТА ПАК ГИ ОТРЯЗА, ПАК НЯМАШЕ ПОДКРЕПА ОТ ПУБЛИКАТА, ЮЛИ ПОПОВ СВЪРШИ АЛКОХОЛА И В ЛОЖАТА НА СТАДИОНА ЕДВА ИЗКАРА БЕЗ "ГРОЗДАНКА" ДО КРАЯ НА МАЧА. БФС НЕ ИМ ПОМАГА, КАКТО НАВРЕМЕТО, КОГАТО ГИ НАБУТА В А ГРУПА. ЛОША РАБОТА! ОСВЕН ДА ПРЕИГРАЯТ И ТОЗИ МАЧ?! НАМАМ ПРЕДСТАВА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, ЗНАМ САМО, ЧЕ НОВО СФОРМИРАНОТО ОТБОРЧЕ ИМА ПРЕТНЦИИ ЗА ЕВРО ТУРНИРИТЕ! СМЯХ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пет мача на Ботев до края на сезона са в делнични дни
Ботев предлага нов договор на острието, което възвърна формата си при Керкез
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: