ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Николай Почеканов: Сашо Александров явно е гледал друг мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:55 / 05.11.2012Коментари (136)18799
© Plovdiv24.bg
Нашите фенове за сетен път доказаха, че са №1 не само в Пловдив, смята изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов. Той се съгласи да коментира пред официалния сайт на клуба пловдивското дерби срещу Ботев, което завърши 2:2.

- Г-н Почеканов, хареса ли ви дербито с Ботев?

- Да, разбира се. Мачът се очакваше от 3 години. Получи се много интересна и динамична битка между два стойностни отбора. Имаше всичко - обрати в резултата, невероятна атмосфера по трибуните, коректни отношения между футболистите, нямаше грубости, и не на последно място, едно безупречно съдийство.

- Да, но спортният директор на Ботев Александър Александров обяви, че ще подаде контестация срещу отсъжданията на рефера Станислав Тодоров, който според него е опорочил мача?

- Първо ще кажа, че с ръководството на Ботев поддържаме нормални колегиални отношения с взаимно уважение. Колкото до изказването на г-н Александров, най-вероятно той е гледал някой друг мач. С думите си г-н Александров омаловажава труда на 22-ата на терена, които дадоха всичко от себе си. Цяла България стана свидетел на двубоя и хората могат сами да преценят дали съдията е повлиял с нещо на крайния резултат.

- Подобно дерби е истинско предизвикателство за полицията в града. Как мина според вас организацията на двубоя?

- Мисля, че без никакви проблеми. Изказвам огромни благодарности на полицията в Пловдив и по-специално на г-н Чонов, на г-н Гребенаров, както и на всички униформени служители, които създадоха перфектна организация около този мач. Тук е мястото да споделя, че цялото ръководство на Локомотив, както и футболистите, казваме едно огромно БЛАГОДАРЯ на нашите фенове, които за сетен път доказаха, че са №1, не само в Пловдив.

- Какъв е коментарът ви за играта на Локомотив в дербито?

- Момчетата се раздадоха в името на Локомотив. Съжалявам, че не успяхме да победим. Преследваше ни и малшанс, защото в края на мача пропуснахме едно чисто положение, което можеше да ни донесе успеха. Но това е един млад отбор, който в момента се изгражда и в него има огромно бъдеще. Нашият президент г-н Марешки дава всичко от себе си, за да върви отборът и успехите неминуемо ще дойдат.

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Gergana Radicheva
премахни филтъра

+14
 
 
хахах тоя г-н Почеканов трябва да е супер зле.Кое и е номер 1 на публиката...на бесика бяха опънали знамето и по трибуната,за да запълнят мястото.Често се чуваше повече мегафона им отколкото те...и имат 3 песни,които повтарят постоянно.И то такива срещу нас,смешна работа.Всички,които бяха вчера да подкрепят локо дали идват и на другите мачове?Цяла България е признала публиката на Ботев,нека и този г-н дойде на някой мач на Колежа,за да види какво е истинска публика...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: