ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (18)
В тренировъчно темпо Ботев Пд разби Евроколеж
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:47 / 30.10.2012Коментари (74)17398
Ботев Пд надигра с 3:0 като гост Евроколеж в първи мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. "Канарчетата" не срещнаха никакъв проблем срещу четвъртодивизионния отбор и без да си дават зор го победиха. Наставникът на "жълто-черните" Ферарио Спасов даде почивка в този мач на голяма част от титулярите, като ги съхрани за пловдивското дерби.

Двубоят на стадион "Беркут" започна с преса от страна на гостите, които след няколко добри атаки успяха да поведат в 20-ата минута. Това се случи след един рейд на новото попълнение Хабиб Бамого, който проби отляво след което центрира остро в наказателното поле, където бранителят на ЕВроколеж - Йордан Вранчев засече коженото кълбо с глава и си вкара много красив автогол. Малко по-късно "канарчетата" убиха интригата с нов гол във вратата на колежани. Петър Атанасов центрира остро от фаул, а връхлитащия Асен Караславов вкара ефектно за 2:0.

Пред втората част "жълто-черните" леко свалиха темпото на игра, а от това се възползваха символичните домакини, които в 50-ата минута пропуснаха да намалят резултата и да се върнат в мача. Тодор Тодоров проби през центъра и намери чудесно Георги Данов, който нахлу и стреля опасно, но стражът Христо Иванов се намеси блестящо и спаси.

В последните 20 минути на срещата Ботев Пд доигра двубоя с човек по-малко, заради червен картон на Станислав Костов. Бившият нападател на ЦСКА се опита да хитрува, след като вкара гол с ръка, а това не остана незабелязано от главния съдия, който му показа втори жълт картон.

В 80-ата минута Венцислав Гюзелев пропусна да направи резултата класически. Юношата на "канарчетата" пропусна да се разпише от непосредствена близост, след като не успя да засече чудесно центриране на Петър Атанасов.

В края на мача Костадин Дяков също записа името си сред голмайсторите. Полузащитникът мушна топката покрай вратаря Георги Александров и фиксира крайното 3:0.

Евроколоеж - Ботев Пд 0:3
0:1 Йордан Вранчев (авт) 20'
0:2 Караславов 27'
0:3 Дяков 88'

Евроколеж: 1.Георги Александров,2. Никола Бончев, 4.Васил Василев, 3.Йордан Вранчев, 6.Стоян Ангелов,17.Георги Данов, 14.Николай Харизанов,9.Тодор Тодоров (72' Никола Солаков), 10.Георги Куртев,5.Йордан Хърков,18.Николай Данчев (65' Краси Кръстев)

Ботев Пд: Христо Иванов, Стефан Станчев, Владимир Айтов, Асен Караславов (к), Ивайло Димитров, Петър Атанасов, Петър Караджов (58' Лъчезар Ангелов), Костадин Дяков, Венцислав Гюзелев, Станислав Костов, Хабиб Бамого (79' Мариян Огнянов)
Още по темата: общо новини по темата: 77
15.05.2013
27.04.2013
26.04.2013
18.12.2012
16.12.2012
16.12.2012
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Goroo
премахни филтъра

+14
 
 
Абе пичове на вас нещо не ви е наред. Всичко мара фтасала оправихме си държавата и животите, че тръгнахте да се трепете един друг. Искам да ви кажа, че през мач с мен идва на Ботев на стадиона един приятел локомотивец и това, че той е от локото на мен никак даже не ми пречи да го уважавам и ценя като човек. Та вие дори не се познавате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Ужас в Трета лига! Разбити глави и петима контузени в Смолян
БФС - Пловдив с подкрепа към Здравко Жилов
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: