ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев става спортен директор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:17 / 20.10.2012Коментари (72)11976
© Plovdiv24.bg
От вчера Локомотив Пловдив има нова управа. Силната фигура на "Лаута" се казва Николай Почеканов. Адвокатът е най-довереният човек на Веселин Марешки и досега влизаше в ролята на финансов шеф. Вчера той бе утвърден за изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на клуба. Освен него в управителното тяло влязоха Владимир Александров и Петя Диковска. Двамата също са от обкръжението на Марешки. Аптекарският бос все още официално не е придобил собствеността върху клуба.
"Акциите ще бъдат прехвърлени до седмица, след което ще се събере бордът на директорите и ще бъдат обявени структурните промени в клуба. На Общото събрание не са прехвърляни акции", заяви Почеканов. Адвокатът допълни, че Марешки ще изгледа двубоя със Славия от ложата на "Лаута". Мачът е утре от 16:00 часа.

"Аз доколкото знам, оставката на Атанас Узунов не е приета. Г-н Марешки ще присъства в неделя на мача със Славия и ще можете да му зададете всичките си въпроси", каза той.

Голямата новина от събранието обаче е друга - от следващата седмица официално спортен директор на Локомотив ще бъде легендата на клуба Христо Бонев. Досега Зума бе почетен президент на черно-белите и дори подаде оставка след скандалите около неназначаването на Георги Иванов-Гонзо за треньор. Бонев ще бъде зачислен на щат към клуба. Освен това той ще бъде и съветник на Веселин Марешки.
Административният директор на Локомотив Атанас Узунов опита да успокои напрежението между него и запалянковците. Както е известно, те му поискаха оставката, а той я хвърли. Вчера трябваше да стане ясно дали бившият рефер ще остане на работа в клуба. Решение на ръководството, а и на самия Узунов липсваше. Вместо това директорът обяви, че излиза в отпуск с нарочно писмо до запалянковците. "Уважаеми привърженици, в последните няколко седмици името ми стана повод за безкрайни спекулации и последвали от вас реакции. През последните месеци върху мен се стовари огромно напрежение, което не се отразява добре на мен и Локомотив. С оглед на трудната обстановка в клуба и предстоящите тежки мачове за представителния отбор обявявам излизането си в отпуск, какъвто не съм използвал през последните години. Имам нужда от заслужена почивка, както и да отдам необходимото внимание на семейството и близките си. Макар и извън клуба няма да спирам да работя с всички сили в интерес на любимия Локомотив", се казва в него.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
17.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на stiff
премахни филтъра

-10
 
 
ЖълТУРЦИТЕ са турци, на север от Марица са преселници от района на Измир (не на Измит, измити хора сред тях няма). Настанили са се в циганската Хаджихасан махала. Те са по-нови цигани. Първите жълТруски поселения в Пловдив са от района на Трабзон - настанени от север на Марица, в Шекермаала. Най-грусната част на жълТурската цигания заема старата турска ХаджиЮмер махала. Сред тях немалка популация от евреи мюсюлмани, така наречените още каталани. Но, няма значение! Всички тези гнусни чалми днес се кланят на известния българомразец и българоубиец Караибрахим-Бесния! Призвание на всеки честен българин е да ги пори!!!!!
+12
 
 
би ли ми писал някой кой е тоя 7-3......и къде живее.... блг предварително ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: