ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски спря Ботев на "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:52 / 19.08.2012Коментари (181)24918
Пловдивчанинът Симеон Райков се превърна в герой за Левски срещу Ботев
Отборът на Ботев Пд отстъпи с 1:3 от Левски в мач от 2-ия кръг на "А" група, игран пред 9000 зрители на стадион "Георги Аспарухов". В герой за "сините" се превърна пловдивчанинът Симеон Райков, който се отчете с два гола за столичани (15, 22), а третият гол за "сините" реализира Станислав Ангелов . Точен за "канарчетата" бе бразилецът Артур Енрике.

Двубоят на "Герена" не започна добре за "жълто-черните", които само за 7 минути допуснаха два гола. В 15-ата минута Марсиньо изведе чудесно Райков сам срещу Шеткус и с прострелен удар вкара за 1:0. Малко по-късно юношата на Спартак Пловдив отново се разписа. Гаджев отправи силен изстрел към вратата на Ботев Пд, Шеткус изби, но при добавката Райков не сгреши - 2:0.

В края на полувремето "канарчетата" се върнаха в мача след гол на Артур Енрике. Бразилецът бе оставен непокрит в наказателното поле на "сините" и отблизо не сгреши.

След почивката пловдивачи заиграха по-добре и показаха страхотна игра, но малшансът само им попречи да изравнят.

В 48-ата минута Иван Цветков удари греда. Бившият играч на Левски стреля от фаул, но топката срещна напречната греда. Десет по-късно гредата се оказа отново помощник на Пламен Илиев, след изстрел на Вандер.

Четвърт час преди края Ботев Пд претендираха за дузпа за събаряне на Дяков в наказателното поле, но съдията не даде такава. Няколко минути по-късно домакините убиха интригата в мача с трети гол във вратата на пловдивчани. Карвальо и Ангелов направиха едно двойно, след което последния остана сам срещу Шеткус и фиксира крайното 3:1 за Левски.

Левски - Ботев 3:1

1:0 Райков 15
2:0 Райков 22
2:1 Енрике 42
3:1 Ангелов 78

Левски: Илиев, Мюлдер (72' Башлиев), Ели, Везалов (81' Йовов) , Старокин, Ангелов, Прохазка, Гаджев, Марсиньо, Райков (68' Рамос) , Карвальо

Ботев Пд: Шеткус, Станчев, Грънчаров, Караславов, Енрике, Паласуелос, Иршак, Цветков, Вандер (80' Атанасов), Неделев (46' Неделев), Костов (46' Огнянов)

Още по темата: общо новини по темата: 37
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
21.08.2012
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на golemiapi4
премахни филтъра

+6
 
 
Добър мач за Ботев! Има какво да се желае още , но накарахме Левски да се притеснява на Герена и далеч не бяхме близо от точка или повече дори. Чета няколко коментара и не знам аз ли гледах друг мач или вие...? Станчев си беше супер стабилен и това че Райков вкара 2 гола далеч не се дължи на негови грешки. Момчето играеше постоянно сам срещу двама или повече дори и лично аз не мога да се сетя да са го минавали ! Опитвате се да вкарвате някакво напрежение някои тук и не ви прави чест...
+14
 
 
Вчера Наско Курдов беше с нас в агитката на мача с Левски,а днес подписва в Локомотив Пловдив за 1+1! Как го правят тъй наречения професионализъм , направо не знам.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.08.2012 г.
+8
 
 
Загубата си е загуба, но резултата не е отражение на това което видях на терена. За жалост, вината си е в нас - в такъв мач, всеки трябваше да даде още малко от себе си. Стратегията на Фери беше добра, но в тактическо отношение отборът не е готов още за големи битки. Футболът, които налага треньора изисква пакетно придвижване на футболистите - както в атака, така и в защита. Не се случи изцяло в този мач, та затова копитните ни хванаха и на контри, а и бележеха лесно. И когато нямаме шанс в такъв ден, когато съдията подпира противника - няма как резултата да е друг. Както загубихме, така можеше и да спечелим тоя мач. Поздравявам футболистите за това представяне - срещу Левски, публика и съдии! За това ще сме винаги с отбора, където и да играе той. И най-накрая - мисля, че състава все още не е избистрен и ми се иска да видя в игрова обстановка и другите момчета от отбора, особено в защита. Съвсем в началото на първенството сме и имаме време за всякакви експерименти по постове и тактика. За да мачкаме наред и да вървим напред!
+12
 
 
Страхотна публика-радвам се,че имаше толкова хора от Пловдив! Иначе нашите играха силно на моменти,но отново -както и със Славия бяха разпокъсани и трудно се прибираха навреме.Не затворихме крилата както трябва и оттам дойдоха всички проблеми!Станчев издъхваше отдясно и не беше добре дублиран.Вандер определено не може да изкара цял мач-личи си ,че не е подготвен-на моменти се изключваше от мача .Мисля,че и малко шанс не ни стигна!
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 19.08.2012 г.
+14
 
 
Току що се прибрах от стадиона/живея в Дружба/ и се обадих на мои колеги от Левски.Споделям тяхното впечатление : Красива игра,с хубави контри.Слаба защита и по-точно Станчев и Караславов/аз обаче не съм съгласен за "молива"/ и не чак толкова добър Вандер,колкото сме го хвалили.Когато обаче ги попитах за съдийството,отговора беше ясен и точен:Тук е така,особено когато е Ристозков.Дузпа 100% ,няколко спорни засади,но това било нормално,защото те били Левски.А сега моето мнение!Красива игра,великолепни контри и добра средна линия.Момчетата имат потенциал и мисля,че втория полусезон,ще е много по-добър за нас.Трябва време да се обиграят.Горе главите "КАНАРИ"!Хубавото тепърва предстои!Само Ботев-отбора на Пловдив!П.С. отново безобразно съдийство!Ако продължават да ни режат така нагло,ще трябва да напомним за нас Пловдивчани,като посетим БФС и им изпеем няколко песнички :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
КПБП: Чака ни лято с много емоции и отговорности
Ботев започва селекцията за Лига Европа с френски защитник
Ботев вдига бюджета за Европа
Основен играч на Ботев с повиквателна за националния отбор
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: