ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев набеляза фаворит за поста на Радуканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:32 / 05.03.2012Коментари (48)8299
© Plovdiv24.bg
Навръх 100 - годишния си юбилей Ботев (Пловдив) е пред раздяла със старши треньора на представителния си тим Милен Радуканов. Собственикът на клуба Цветан Василев е поискал от Управителния съвет на "жълто-черните" отчет и предложение за излизане от кризата. Радуканов със сигурност ще си го отнесе, като причината най-малко е свързана с фалстарта в пролетния дял на Източна "Б" група - равенството 1:1 в Пловдив с Нефтохимик.

Основният проблем е, че Милен настроил съблекалнята срещу себе си. Още на лагера в Анталия той се скарал с водещите футболисти Александър Александров-Кривия, Николай Манчев и Николай Домакинов. След намесата на ръководството страстите били потушени с обещание на треньора, че този инцидент (на лична основа) няма да повлияе за решенията на професионалното му поприще. В събота наставникът обаче остави сред резервите Кривия и Манчев, а Домакинов въобще не попадна в групата.

В Ботев (Пд) върви "вътрешно-клубно" разследване на Милен Радуканов.

"Дадохме му цялата власт, за нищо не сме се месили. Сам си направи селекцията, той реши от кои играчи няма нужда. Мениджъри, резервации и всичко друго си беше в негови ръце. Трябва да си поеме отговорността, защото сериозно изоставаме в шампионата", заяви един от шефовете на Ботев.

Управителният съвет на пловдивския клуб вчера имаше неофициална среща, а днес всички членове отново се събират. Предвидени са разговори с треньорския щаб и със засегнатите от Радуканов футболисти. Подчинените на Цветан Василев трябва да му се отчетат по най-бързия начин. По наша информация босът ще получи предложение за замяната на Радуканов с Николай Киров-Белия.

Блондинът е директор на ДЮШ в Ботев и минава за един от най-перспективните млади треньори, с лиценз "ПРО" още от първия курс на БФС. Миналата година Киров предизвика фурор начело на втородивизионния Спартак (Пд), където нямаше и стотинка за заплати, но успя до край да измъчи устремилия се към елита Лудогорец.

Треньорската рокада в Ботев се очертава да стане факт именно след мача с разградския тим, който гостува на "канарчетата" в мач от турнира за Купата на страната.

Източник: Topsport.bg

Още по темата: общо новини по темата: 25
08.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Angel Terziisky
премахни филтъра

+10
 
 
Колкото и да обичам Ботев, според мен така няма да стане! Оставете Радукана да работи! Защо проблема се търси винаги в треньора ?..... неразбирам! В събота аз лично видях един различен Ботев от това което беше през есента - доста по мотивиран, с няколко не лоши атаки, повече удари и изобщо различен! На мен също не ми допаднаха някой от трансферите, както и освобождаването на Арфата и Гуджев! Но в крайна сметка все си мисля че високите очаквания на зажаднелите за победи фенове и непрестанните критики към футболисти и треньори е нещото което създава най-голямо напрежение у всички тях! На връх 100 годишнината всички ние с жълто-черни сърца искаме Ботев да мачка наред, без да се притеснява от това срещу кого играе /защото в крайна сметка отбора с най-дългата история както в България така и в Евро турнирите е Ботев/ и точно през тази година да направи голямото си завръщане там където му е мястото. Но нека не забравяме къде беше Ботев последните 10г и особено преди да се възроди от феновете. Вярвам че има голямо бъдеще пред отбора, но ще трябва много търпение и подкрепа от наша страна а не всяка грешна стъпка да води до смяна на ръководство и футболисти! Мое лично мнение!!!!! Ботев /пд/ ЗАВИНАГИ!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
С плакат "Густо майна" започна шествието на феновете на Ботев, Попето и Балтанов са начело
Наказаха Керкез и двама от героите във финала, общата глоба за Ботев е 13 250 лв.
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Несебър с драматичен обрат, поведе в Трета лига! Юноша на Ботев спечели дузпа за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: